Έκκληση για βοήθεια | Φόρμα Καταχώρησης” Αγγελίες για ζωάκια που βρέθηκαν “

 

Βρήκατε ένα ζωάκι στο δρόμο και θέλετε να το παραδώσετε στον ιδιοκτήτη του αλλά δεν ξέρετε ποιός είναι; Είναι αδέσποτο και θέλετε να το βοηθήσετε να βρει ένα σπίτι και  μια οικογένεια να το αγαπάει; Είστε στο κατάλληλο σημείο. Καταχωρήστε τα στοιχεία του και  βοηθήστε μια ψυχούλα να ζήσει καλύτερα.

 

Πείτε μας

 

  1. την ηλικία του,
  2. τη ράτσα/φυλή του,
  3. το μέγεθος τους και
  4. το χρώμα του τριχώματος του

 

Δώστε μας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε που θα βοηθήσουν εμάς και τους αγαπημένους μας, λάτρης των ζώων, να αναγνωρίσουμε το χαμένο μας ζωάκι. Κάντε μας να το λατρέψουμε και να θέλουμε να το κάνουμε μέρος της ζωής μας και της καθημερινότητα μας!

 

Πληροφορίες όπως τί φορούσε όταν το βρήκατε, πού το βρήκατε, αν είναι φιλικό προς τρίτους, κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του! Στείλτε μας τις πιο καθαρές και αναγνωριστικές του φωτογραφίες!

 

Σημείωση:

 

  1. Εαν δεν γνωρίζετε κάποιο από τα στοιχεία που σας ζητάμε πληκτρολογήστε μια παύλα (-)
  2. Γράφετε με ελληνικούς χαρακτηρές
  3. Γράφετε με μικρά γράμματα (μόνο το αρχικό κεφαλαίο)
  4. Οι διαχειριστες του olapet.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη για  το περιεχόμενο των αγγελιών (όπως για παράδειγμα κατεστραμένα αντικείμενα, ψεύτικες πληροφορίες, φωτογραφίες, στοιχεία επικοινωνίας και άλλα).
  5. Οι διαχειριστες του olapet.gr, δεν έχουν κανένα οικονομικό όφελος και ο τρόπος συναλλαγής ορίζεται κάθε φορά από τους ενδιαφερόμενους και ΜΟΝΟ. Η νομιμότητα των συναλλαγών όπως προβλέπει ο νόμος επαφίεται -είναι ευθύνη-στους συναλλασόμενους και η διαχείριση δεν φέρει καμία ευθύνη

 

Θα κάνουμε το καλύτερο για να είμαστε κοντά σας! Δώστε μας τη χαρά και την ευκαιρία να βοηθήσουμε!

 

Σε αυτό τον χώρο μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας κοινότητα, τον δικό σας κόσμο! Έναν καλύτερο κόσμο, αυτόν, των ζώων!!

Φόρμα Αγγελίας *μόνο ελληνικούς χαρακτήρες


banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr