Μεταχειρισμένα αξεσουάρ προς πώληση – Φόρμα συμπλήρωσης


Μεταχειρισμένα-αξεσουάρ-για-κατοικίδια-olapet.gr

” Αγγελίες για μεταχειρισμένα αντικείμενα προς πώληση “

 

Ανήκετε σε αυτή την κατηγορία των ζωόφιλων που αγοράζουν άπειρα αξεσουάρ για τα κατοικίδια τους για να τους προσφέρουν χαρά; Ή μήπως λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι και δεν αφιερώνετε χρόνο στον αγαπημένο σας σύντροφο με αποτέλεσμα να του αγοράζετε ένα κάρο άχρηστα αντικείμενα για να νιώσετε καλύτερα; Όποιος και αν είναι ο λόγος που έχετε πλεόνασμα αντικειμένων και αξεσουάρ εμείς έχουμε τη λύση για εσάς!

 

Σε αυτή τη στήλη μπορείτε να πουλήσετε τα μεταχειρισμένα σας αντικείμενα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη! Πώς; Καταχωρήστε στη φόρμα στοιχεία όπως

 

 

  1. το είδος του αντικειμένου
  2. την τιμή πώλησης του
  3. τις διαστάσεις του και
  4. την παλαιότητα του (χρήση)

 

Δώστε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε και θεωρείτε χρήσιμο για τους επίδοξους αγοραστές να γνωρίζουν. Στείλτε μας τις πιο καθαρές και αναγνωριστικές φωτογραφίες του προϊόντος  ώστε να μειώσετε το ρίσκο της αγοράς.

 

Σημείωση:

 

  1. Εαν δεν γνωρίζετε κάποιο από τα στοιχεία που σας ζητάμε πληκτρολογήστε μια παύλα (-)
  2. Γράφετε με ελληνικούς χαρακτηρές
  3. Γράφετε με μικρά γράμματα (μόνο το αρχικό κεφαλαίο)
  4. Οι διαχειριστες του olapet.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη για  το περιεχόμενο των αγγελιών (όπως για παράδειγμα κατεστραμένα αντικείμενα, ψεύτικες πληροφορίες, φωτογραφίες, στοιχεία επικοινωνίας και άλλα).
  5. Οι διαχειριστες του olapet.gr, δεν έχουν κανένα οικονομικό όφελος και ο τρόπος συναλλαγής ορίζεται κάθε φορά από τους ενδιαφερόμενους και ΜΟΝΟ. Η νομιμότητα των συναλλαγών όπως προβλέπει ο νόμος επαφίεται -είναι ευθύνη-στους συναλλασόμενους και η διαχείριση δεν φέρει καμία ευθύνη

 

Θα κάνουμε το καλύτερο για να είμαστε κοντά σας! Δώστε μας τη χαρά και την ευκαιρία να βοηθήσουμε!

 

Σε αυτό τον χώρο μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας κοινότητα, τον δικό σας κόσμο! Έναν καλύτερο κόσμο, αυτόν των ζώων!!

Φόρμα Αγγελίας *μόνο ελληνικούς χαρακτήρες

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ  ΠΩΛΗΣΗ 

Ναι  Όχι 


banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr