Δίνεται για υιοθεσία | Φόρμα Καταχώρησης” Αγγελίες για ζωάκια που χαρίζονται “

 

Είστε στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να δώσετε για υιοθεσία το αγαπημένο σας κατοικίδιο; Είναι αδέσποτο και θέλετε να το βοηθήσετε να βρει ένα σπίτι και  μια οικογένεια να το αγαπάει; Είστε στο κατάλληλο σημείο. Καταχωρήστε τα στοιχεία του και  βοηθήστε μια ψυχούλα να ζήσει καλύτερα.

 

Πείτε μας

 

  1. την ηλικία του,
  2. τη ράτσα/φυλή του,
  3. το μέγεθος τους και
  4. αν είναι αδέσποτο ή από σπίτι

 

Δώστε μας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε που θα μας κάνουν να το λατρέψουμε και θέλουμε να το κάνουμε μέρος της ζωής μας και της καθημερινότητα μας!

 

Πληροφορίες όπως αν είναι φιλικό με τα παιδιά, προς τρίτους και προς άλλα ζώα και κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του που το κάνει ακαταμάχητο! Στείλτε μας τις πιο καθαρές και αναγνωριστικές του φωτογραφίες!

 

Σημείωση:

 

  1. Εαν δεν γνωρίζετε κάποιο από τα στοιχεία που σας ζητάμε πληκτρολογήστε μια παύλα (-)
  2. Γράφετε με ελληνικούς χαρακτηρές
  3. Γράφετε με μικρά γράμματα (μόνο το αρχικό κεφαλαίο)
  4. Οι διαχειριστες του olapet.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη για  το περιεχόμενο των αγγελιών (όπως για παράδειγμα κατεστραμένα αντικείμενα, ψεύτικες πληροφορίες, φωτογραφίες, στοιχεία επικοινωνίας και άλλα).
  5. Οι διαχειριστες του olapet.gr, δεν έχουν κανένα οικονομικό όφελος και ο τρόπος συναλλαγής ορίζεται κάθε φορά από τους ενδιαφερόμενους και ΜΟΝΟ. Η νομιμότητα των συναλλαγών όπως προβλέπει ο νόμος επαφίεται -είναι ευθύνη-στους συναλλασόμενους και η διαχείριση δεν φέρει καμία ευθύνη

 

Θα κάνουμε το καλύτερο για να είμαστε κοντά σας! Δώστε μας τη χαρά και την ευκαιρία να βοηθήσουμε!

 

Σε αυτό τον χώρο μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας κοινότητα, τον δικό σας κόσμο! Έναν καλύτερο κόσμο, αυτόν των ζώων!!

Φόρμα Αγγελίας *μόνο ελληνικούς χαρακτήρες


banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr