Η Goldie επεστράφη διότι δυστυχώς δεν είναι πλέον απαραίτητη στην οικογένεια που τη υιοθέτησε | Δίνεται για υιοθεσία

από Αδέσποτα Μυστήρια Φιλοζωική Ομάδα Ελευσίνας - Μαγούλας - 6 Aug 2020

banner-dog-765x100

Η ιστορία της Goldie

Η μικρή μας Goldie βρέθηκε τον Απρίλη παρατημένη σε χώρο φύλαξης και μάλιστα με τραυματισμένο πόδι – μόλις 2 μηνών και ούτε 2 κιλά ! Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΔΙΚΕΠΑΖ όπου της παρείχαν μέχρι πρόσφατα την ιατροφαρμακευτική φροντίδα. Κάποιος την αγάπησε και την υιοθέτησε, δυστυχώς επεστράφη… Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βρει το σπίτι που της αξίζει γιατί είναι πραγματικά γλυκύτατη.

Υγιέστατη πλέον, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και με αρ. τσιπ 900111881300079, επέστρεψε και αναλήφθηκε από την ομάδα μας σε συνεργασία με τον Δήμο Ελευσίνας.  Πλέον είναι περίπου 1μιση έτους, υγιέστατη, εμβολιασμένη, με τσιπ και στειρωμένη. Είναι μεσαίου μεγέθους και 16,5 κιλά – τα πάει περίφημα με όλα τα υπόλοιπα σκυλούνια και είναι έτοιμη να βρει το παντοτινό της σπίτι.

Όποιος ενδιαφέρεται να την γνωρίσει από κοντά και να ανοίξει την αγκαλιά του και το σπιτικό του προσφέροντάς της την ευζωία που της αρμόζει, δεν έχει παρά να επικοινωνήσει με την ομάδα ! Θα δοθεί με ότι ορίζει ο νόμος και θα ενταχθεί στο Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree®. **ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ** #AdespotaMystiria #Adopt_dont_Shop #Adopt_GoldieΌνομα Goldie
Ηλικία 1,5 έτους
Ράτσα Ημίαιμη
Μέγεθος Μεσσαίο
Κιλά 16
Φύλο Θηλυκό
Φιλικό με άλλα ζώα Ναι
Φιλικό με τα παιδιά Ναι
Αδέσποτο Ναι
Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα Αδέσποτα Μυστήρια Φιλοζωική Ομάδα Ελευσίνας - Μαγούλας -
Τηλέφωνο -
Email adespotamystiria@gmail.com
Facebook Δείτε το προφίλ
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr