Γιατί ο Scrat είναι ο πιο διάσημος σκίουρος του κόσμου!

banner-dog-765x100

Το Ice Age το γνωρίζεις! Έχεις κολλήσει με τις ώρες μπροστά στην οθόνη να παρακολουθείς τις περιπέτειες του μαμούθ, του βραδύποδα, του τίγρη και όλων των υπέροχων ηρώων σε πολικές θερμοκρασίες. Ήδη, μάλιστα, η πέμπτη συνέχεια της ταινίας έχει προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμού στους απανταχού φαν, οι οποίοι ντύνονται με χοντρά ρούχα, εξοπλίζονται με ζεστές σοκολάτες και βουτούν σε ένα παγωμένο προϊστορικό ταξίδι.

ice-age-scrat-skiouros-olapet.gr-5
ice-age-scrat-skiouros-olapet.gr-4

Οι περιπέτειες του Scrat...

Και κάπου ανάμεσα στο χιόνι, σε κρυστάλλους και σε απότομα νερά αντικρίζεις το βλέμμα του. Το(ν) ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά. Για όλα αυτά που παθαίνει, για το πώς κοιτάει το βελανίδι, για το τι κάνει προκειμένου να το αποκτήσει, για το πώς ανακαλύπτει την αγάπη και για το πώς τα παρατάει όλα για αυτήν! Κυρίως, όμως, για την ατσαλοσύνη του, η οποία θα γίνει η αιτία της απόψυξης (στη δεύτερη ταινία), αλλά και της ανακάλυψης των δεινόσαυρων (στην τρίτη)! Ο Scrat, ο περίφημος σκίουρος του Ice Age, έχει γίνει η αγαπημένη φιγούρα εκατομμυρίων παιδιών σε όλο τον κόσμο, με τις πωλήσεις που κάνουν τα συλλεκτικά του αντικείμενα να έχουν αποφέρει κέρδη πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην εταιρεία παραγωγής.

H πέμπτη συνέχεια της ταινίας έχει προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμού στους απανταχού φαν, οι οποίοι ντύνονται με χοντρά ρούχα, εξοπλίζονται με ζεστές σοκολάτες και βουτούν σε ένα παγωμένο προϊστορικό ταξίδι.

Ο συμπαθητικός ήρωας ξεκινάει το ταξίδι του στην 1η ταινία ως ένας ταγμένος κυνηγός του βελανιδιού, ένα κυνήγι γύρω από το οποίο περιστρέφεται ολόκληρη η ζωή του. Για να το αποκτήσει βουτάει από γκρεμούς, πέφτει μέσα σε ηφαίστεια, έρχεται αντιμέτωπος με επικίνδυνα ζώα και αναγκάζεται να ταξιδέψει σε κάθε εκατοστό της γης. Κι όλα αυτά μέχρι να γνωρίσει τον έρωτα στα μάτια της νεαρής σκιουρίνας, η οποία βγάζει (για λίγο) το βελανίδι από το μυαλό του με τον τρόπο της, φανερώνοντάς μας μία διαφορετική πτυχή του χαρακτήρα του.

Ενδεικτικό, μάλιστα, της φρενίτιδας που επικρατεί με τον Scrat, ανά τον κόσμο, είναι ότι πολλοί φωτογράφοι αποθανατίζουν σκιουράκια να κυνηγούν βελανίδια, υποστηρίζοντας ότι ανακάλυψαν τον αυθεντικό ήρωα του Ice Age! Την ίδια στιγμή, οι πωλήσεις σκίουρων ανά τον κόσμο εμφάνισαν ανοδικές τάσεις μετά την προβολή της ταινίας, με τα μικρά παιδιά να αναζητούν στα καταστήματα τον Scrat για να τον φέρουν στο σπίτι τους. Ποιος ξέρει, ίσως και για να του δώσουν το βελανίδι που πάντα ονειρευόταν!

banner-dog-765x100
ice-age-scrat-skiouros-olapet.gr-1
ice-age-scrat-skiouros-olapet.gr

Πάρτε μία γεύση από τις περιπέτειές του:

Πωλήσεις που κάνουν τα συλλεκτικά του αντικείμενα να έχουν αποφέρει κέρδη πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην εταιρεία παραγωγής.

Ήξερες ότι;

Οι σκίουροι υπάρχουν εδώ και περίπου 50 εκατομμύρια χρόνια, ανήκουν στην οικογένεια των τρωκτικών και στο ημερήσιο μενού τους μπορεί να ανακαλύψει κανείς ξηρούς καρπούς, φρούτα και σπόρους. Συνήθως εντοπίζονται στα υψηλότερα σημεία των δέντρων, ενώ στους πρώτους έξι μήνες της ζωής τους εγκλιματίζονται πλήρως με τον άνθρωπο. Μήπως να επιλέγατε κι εσείς έναν Scrat για το σπιτικό σας;

Διαβάστε επίσης: Φράνκλιν, ένας αυθεντικός rock star με καβούκι!

ice-age-scrat-skiouros-olapet.gr-3
ice-age-scrat-skiouros-olapet.gr-2
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr