Γίνε Συνεργάτης


Τι είναι η olapet.gr συνδρομή

Πρόκειται για μια υπηρεσία που αφορά σε ιδιώτες και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο τομέα της διαχείρισης των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς. Υπάρχουν 2 τύποι συνεργασίας. Μόνιμη συνεργασία με μηνιαία συνδρομή, εξωτερική συνεργασία κατά περίπτωση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους διαφήμισης πατήστε ΕΔΩ.


Οφέλη Συνδρομής και Μόνιμης Συνεργασίας


1. Δικό σας προφίλ μέσα στη σελίδα μας

Η δημιουργία, η διατήρηση, η προώθηση και η ανανέωση με επίκαιρο και Viral περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας είναι δύσκολη και κοστοβόρα υπόθεση. ΤΩΡΑ έχετε την ευκαιρία με μόνο μια μικρή συνδρομή το μήνα να έχετε τη δική σας σελίδα στο internet και να διαφημίζετε τη δική σας δραστηριότητα!

2. Συνεργάτης του μήνα/ Εξαργύρωση πόντων

Ο κάτοχος της κάρτας Olapet.gr με κάθε ευρώ αγοράς από το δίκτυο συνεργατών μας, συλλέγει πόντους και τους εξαργυρώνει όποια στιγμή επιθυμεί. Οι πόντοι αυτοί εξαργυρώνονται κάθε μήνα στους συνεργάτες του μήνα. Έχετε τη δυνατότατα κάθε μήνα να είστε ένας από αυτούς και να συγκεντρώσετε όλο το ενδιαφέρον πάνω σας.

3. Εκπτώσεις σε σεμινάρια και εκδηλώσεις

Εκπαιδευτικά και ενημερωτικά σεμινάρια από εξειδικευμένους ανθρώπους θα πραγματοποιηθούν σε έναν όμορφο και οργανωμένο χώρο. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα όσο κι εσείς και να ανταλλάξετε απόψεις. Η εκπαίδευση και η προσωπική ανάπτυξη αποτελεί μονόδρομο για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων.

4. Προσφορές του μήνα

Κάθε μήνα, ο συνεργάτης του μήνα θα έχει το δικαίωμα να προωθήσει μέσω της σελίδας μας μια πολύ «δυνατή» προσφορά σε ένα προϊόν ή υπηρεσία που ο ίδιος θα επιλέξει (με τη συγκατάθεση του olapet.gr) με σκοπό να προσελκύσει ακόμη περισσότερους κατόχους κάρτας, από κάθε περιοχή.

5. Online πωλήσεις

Το Olapet.gr θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα από το site μας! Θα μπορείτε να διαθέτετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες στην τεράστια, χωρίς γεωγραφικά όρια αγορά του διαδικτύου. Οι κάτοχοι τις κάρτας olapet.gr θα έχουν την ευκαιρία να αγοράζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και ξεκούραστα με ένα μόνο κλίκ! Από τον καναπέ τους, ΟΛΗ ΜΕΡΑ!

6. Διαφήμιση στο Facebook, advertorials κ.α.

Προσεγμένα advertorials και διαφόρων τύπων και μεγέθους αναφορές (από δράσεις που πραγματοποιείτε) θα καταγράφονται στο blog μας με κύριο στόχο την προώθηση της δραστηριότητα σας. Τα πιο ενδιαφέροντα από αυτά θα προωθούνται και μέσω των εταιρικών social media του olapet.gr

Το προφίλ μου (Log in)

Κάντε “Log in” με το προσωπικό σας Username και το Password και ενημερωθείτε για το σύνολο των πόντων σας, τις παροχές μας, τις προσφορές μας και στατιστικά όλης της δράσης σας στον ιστοχώρο μας.

Διαδικασία Εγγραφής

ΒΗΜΑ 1o: Επιλογή κουμπιού “Γίνε Συνεργάτης”

ΒΗΜΑ 2o: Δημιουργία account στον ιστοχώρο μας (Ονοματεπώνυμο, email, κινητό τηλέφωνο, είδος επιχείρησης, νομός, περιοχή, διεύθυνση αποστολής της κάρτας) και αποδοχή όρων

ΒΗΜΑ 3o: Online πληρωμή ή μέσω τραπέζης

ΒΗΜΑ 4o: Αποστολή του συμβολαίου στο σπίτι ή στο γραφείο σας

ΒΗΜΑ 5o: Έτοιμοι για νέα κανάλια διαφήμισης και νέες αγορέςΦόρμα Εγγραφής – Επικοινωνίας


    Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά