Διαφημιστείτε στο site μαςΤο olapet.gr ξεκίνησε το 2016 με ένα πολύ δυνατό κίνητρο: να δώσει στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων την ευκαιρία να αγοράζουν οικονομικά προϊόντα και ποιοτικές υπηρεσίες για τα αγαπημένα τους «Φιλαράκια» κοντά στο σπίτι τους ή και μέσα σε αυτό! Να τους ενημερώνει σχετικά με ότι αφορά τα αγαπημένα τους κατοικίδια, σε Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αποτελεί έναν οδηγό φροντίδας και ενημέρωσης και μια πηγή για εύκολες, γρήγορες και ποιοτικές αγορές προϊόντων και υπηρεσιών από έλληνες επιχειρηματίες.

Νιώθουμε μεγάλο ενθουσιασμό για το καινούριο αυτό εγχείρημα και σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τους τρόπους διαφήμισης της επιχείρησης σας στον ιστοχώρο μας.

Στόχος μας είναι να ενημερώνουμε τους λάτρεις των ζώων για υπηρεσίες και προϊόντα σχετικά με τα κατοικίδια τους και συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις που πιστεύουμε ότι ταιριάζουν τόσο στη φιλοσοφία μας όσο και στα άμεσα ενδιαφέροντα των επισκεπτών μας.

Στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις προσφέρουμε:

  • θέσεις για διαφήμιση σε επιλεγμένα σημεία (banners)
  • φιλοξενία κάποιων χορηγούμενων άρθρων (guest blogging)
  • άρθρα παρουσίασης (advertorials) και Δελτίων Τύπου
  • συνεργασία σε ειδικά project
  • χορηγία επικοινωνίας (προώθηση εκδηλώσεων και events)

Αν θέλετε να εξερευνήσουμε τις προοπτικές μιας καινούριας συνεργασίας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο etsitsikli@olapet.gr για να σας στείλω περισσότερες πληροφορίες αλλά και να συνθέσουμε μαζί ένα ειδικό πακέτο για την επιχείρησή σας.