Εθελοντές γιορτάζουν την υιοθέτηση όλων των αδέσποτων ζώων μιας πτέρυγας του καταφυγίου τους (video)

banner-dog-765x100

Friends-of-Palm-Beach-County-Animal-Care-and-Control-άδεια-κελιά-στο-καταφύγιο-Olapet.gr

Εθελοντές σε καταφύγιο αδέσποτων ζώων στην Φλόριντα των ΗΠΑ, ξεσπούν σε χειροκροτήματα και γιορτάζουν, και όχι άδικα! Σύμφωνα με δημοσίευση του Friends of Palm Beach County Animal Care and Control την προηγούμενη Τρίτη (14/04/2020) στη σελίδα τους στο Facebook:

“Ένα απίστευτο και χαρούμενο πράγμα συνέβη σήμερα …. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Palm Beach County Animal Care and Control, αδειάσαμε εντελώς ένα από τα τρία μας κτήρια!

Αυτό το εκπληκτικό γεγονός και ορόσημο για το καταφύγιο μας, κατέστη δυνατό με τη βοήθεια και την υποστήριξη ολόκληρης της κοινότητάς μας! Ευχαριστούμε το προσωπικό του καταφυγίου και τους εθελοντές που εργάζονται ακούραστα για να φροντίζουν, να βρίσκουν σπίτια και να υποστηρίζουν τα κατοικίδια που έρχονται και φιλοξενούνται στους χώρους μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους απίστευτους θετούς γονείς των αδέσποτων ζώων του καταφυγίου μας, που ανοίγουν την καρδιά και τα σπίτια τους σε χιλιάδες κατοικίδια κάθε χρόνο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους επέλεξαν να υιοθετήσουν ένα κατοικίδιο από κάποιο καταφύγιο – είτε είναι το δικό μας είτε από οποιονδήποτε άλλο εκπληκτικό καταφύγιο εκεί έξω που κάνει την ίδια προσπάθεια με εμάς. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες και εταιρείες που στηρίζουν το καταφύγιο μας και χωρίς αυτούς, αυτό δεν θα ήταν δυνατό.”

Οι επιπτώσεις από τον Κοροναϊο (Coronovirus)

 

Οι άνθρωποι νιώθουν μοναξιά κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου του εγκλεισμού λόγω του Κοροναϊού και αναζητούν την παρέα σε κάποιον χνουδωτό τετράποδο φίλο. «Μένω πολλές ώρες στο σπίτι και θέλω μια παρέα, είμαι ανύπαντρη γυναίκα, οπότε θα ήταν ωραίο να έχω κάποια ζωντανή ύπαρξη μέσα στο σπίτι», δήλωσε η Marcie Ebenstein, που υιοθέτησε μια γάτα από το καταφύγιο της Φλόριντα.

banner-dog-765x100

Αυτό σίγουρα θα μπορούσε να αποτελεί το καλό νέο της ημέρας! ε…. της προηγούμενης εβδομάδας μάλλον! Το προσωπικό του Animal Care and Control γιόρτασε το γεγονός αυτό, πάντα τηρώντας αποστάσεις και τα γενικότερα μέτρα κατά του Κοροναϊού και μοιράστηκε το παρακάτω εκπληκτικό βίντεο στο Facebook.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr