Η αληθινή ιστορία μιας αδέσποτης σκυλίτσας βγαλμένη σαν από σενάριο ταινίας

banner-dog-765x100

stefi-i-istoria-mias-adespotis-skulitsas-olapet.gr

Η Στέφη είναι μια γλυκιά κυρία περίπου ενός έτους, πολύ υπάκουη και έξυπνη. Παρ’όλες τις δυσκολίες που πέρασε, δείχνει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και αναζητά χάδια, φιλάκια και παιχνίδια.

Η ιστορία της είναι πραγματικά βγαλμένη σαν από σενάριο ταινίας και έχει ως εξής:
Την Τρίτη στις 18/10/2016 έξω από την Λάρισα εκλήθη ο στρατός να απενεργοποιήσει μία νάρκη, που βρέθηκε από αγρότη της περιοχής στο χωράφι του. Κατά την επιχείρηση και με την παρουσία της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ η νάρκη απενεργοποιήθηκε από τις δυνάμεις του Στρατού και από τον κρότο σύστηκε ο τόπος.

Το μοιραίο γεγονός…

Η Στέφη εμφανίστηκε από το πουθενά, κατατρομαγμένη από την έκρηξη και πετάχτηκε στον περιφερειακό δρόμο που βρισκόταν λίγο πιο κάτω από το σημείο. Έπεσε στις ρόδες διερχόμενου αυτοκινήτου, αφήνοντάς την ο οδηγός να αιμορραγεί στο δρόμο. Ο επόμενος οδηγός προσπάθησε να κόψει ταχύτητα και να την αποφύγει, δίχως να τα καταφέρει, περνώντας και εκείνος από πάνω της.

Τις τραγικές αυτές στιγμές παρακολούθησαν οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ, όπου κατάφεραν τελικά να σταματήσουν τα υπόλοιπα αυτοκίνητα και να προστατέψουν την Στέφη από το τελειωτικό χτύπημα. Την πήραν στην άκρη του δρόμου, της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, περιποιήθηκαν τα τραύματά της και επικοινώνησαν κατευθείαν μαζί μας, ώστε να πάμε στο σημείο και να την μεταφέρουμε στο κτηνιατρείο.

banner-dog-765x100

Διαβάστε επίσης: Το κέντρο της πόλης για την αδέσποτη Σουσού είναι το σπίτι της και η αυλή της

stefi-i-istoria-mias-adespotis-skulitsas-olapet.gr-01

Η σωτηρία της μικρής Στέφης!

Μεταφέρθηκε στην Κτηνιατρική Κλινική Ζώη-Γκουγκουλή στη Λάρισα, όπου βρέθηκε να έχει 2 συντριπτικά κατάγματα σε δεξί μπροστινό και δεξί πίσω πόδι ενώ ταυτόχρονα διαπιστώθηκε ότι εγκυμονούσε 3 μωρά τα οποία είχαν πεθάνει στην κοιλίτσα της και κινδύνευε πλέον και η ίδια, αφού σάπιζαν μέσα της. Της έγινε στείρωση, μαστεκτομή και δύο χειρουργεία στα πόδια της τα οποία και πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία.

Χαρίζεται..

Αυτή τη στιγμή έχει αναρρώσει πλήρως και αναζητά μια παντοτινή οικογένεια που θα την κρατήσει μακριά από κινδύνους και θα την αγαπά. Αν ενδιαφέρεστε να γίνει μέλος της οικογενείας σας η Στέφη και να της χαρίσετε το μόνιμο και γεμάτο αγάπη σπιτάκι που της αξίζει, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 6978121020 (κα Αλεξάνδρα). Δείτε την αγγελία της Στέφούλας εδώ: ” Χαρίζεται πανέμορφη γκέκoύλα

# —————————————- #

Η πληροφορία για την συγκεκριμμένο γεγονός μας ήρθε από το Φιλοζωικό Σωματείο Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας  (ΑΜ:33/2012 – Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός) και τους ευχαριστούμε πολύ! Μάθετε περισσότερα για το σωματείο τους και την δράση τους στην σελίδα τους στο Facebook!

Διαβάστε επίσης: Τον βρήκανε κλειδωμένο σε ένα διαμέρισμα (Video)

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr