Πτήση αποκλειστικά για αδέσποτα ζωάκια πραγματοποιήθηκε από την Σαντορίνη με προορισμό την Ελβετία!

banner-dog-765x100

πτήση-αποκλειστικά-για-αδέσποτα-ζώα-1-Olapet.gr

Μια πτήση διαφορετική από όλες τις άλλες!

Από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες ήταν και αυτή που διαβάσαμε το Σαββατοκύριακο. Είναι από αυτές τις σπάνιες, για τη χώρα μας, ειδήσεις που δυστυχώς δεν έγινε viral και δεν ακούστηκε όσο θα της άξιζε.

Η είδηση αφορά μια συντονισμένη και επιτυχημένη κίνηση που έγινε από τα στελέχη της Santorini Animal Welfare Association – Σύλλογος για την σωστή φροντίδα των ζώων της Σαντορίνης – με σκοπό 40 αδέσποτα ζωάκια να βρουν οικογένειες στο εξωτερικό, στη μακρινή Ελβετία.  Τελευταίο στάδιο της πολύ σημαντικής και επιτυχημένης ενέργειας, ήταν η αερομεταφορά τους στη νέα χώρα.

Η είδηση μας έγινε γνωστή μέσα από τη σελίδα στα social media του αερολιμενάρχη Θήρας, Δημήτρη Γάκη, ο οποίος με την επισύναψη και των σχετικών φωτογραφιών αναφέρει:  Μια ιδιαίτερη πτήση έγινε το Σάββατο 13.06.2020 από το αεροδρόμιο της Σαντορίνης με προορισμό την Ελβετία με ναυλωμένο αεροσκάφος.

banner-dog-765x100

Επιβάτες της διαφορετικής αυτής πτήσης ήταν αξιολάτρευτα σκυλάκια και γατάκια από το καταφύγιο των αδέσποτων φίλων μας της Σαντορίνης. Ήταν μεγάλη μου χαρά που βοήθησα απο την θέση μου για την εξασφάλιση της απαραίτητης ειδικής έγκρισης της πτήσης εξωτερικού για την μεταφορά των αδέσποτων και παρατημένων τετράποδων φίλων μας που θα βρουν ανάδοχους και φροντίδα στο εξωτερικό.

πτήση-αποκλειστικά-για-αδέσποτα-ζώα-3-Olapet.gr

Θα ήθελα να συγχαρώ ως πολίτης όλους όσους οργάνωσαν αυτή την πτήση και όλους όσους συμμετέχουν στην φιλοξενία και την φροντίδα αυτών των ψυχών. Επιθυμούν να προσφέρουν ανώνυμα χωρίς τυμπανοκρουσίες!

Θα ήθελα ακόμα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου ως Αερολιμενάρχης Θήρας γιατί πραγματικά συμβάλλουν στο έργο του Αερολιμένα Σαντορίνης. Με την συλλογή και φροντίδα των τετράποδων φίλων μας στο καταφύγιο βελτιώνουν την ασφάλεια πτήσεων των αεροσκαφών. Υπήρχαν περιπτώσεις στο παρελθόν όπου αδέσποτα ζωάκια ξεπερνούσαν την περίφραξη του αεροδρομίου και μέχρι να απομακρυνθούν αποτελούσαν κίνδυνο στην ασφάλεια πτήσεων των αεροσκαφών. Συγχαρητήρια για την κοινωνική και φιλοζωική ευαισθησία με θετικό πρόσημο για την ασφάλεια στις αεροπορικές πτήσεις !”

Διαβάστε επίσης:

Εθελοντές γιορτάζουν την υιοθέτηση όλων των αδέσποτων ζώων μιας πτέρυγας του καταφυγίου τους (video)

Δήμος Ηρακλείου Κρήτης: ΟΧΙ στην εγκατάλειψη, ΟΧΙ στην κακοποίηση των ζώων (Διαφήμιση – Video)

πτήση-αποκλειστικά-για-αδέσποτα-ζώα-Olapet.gr

πτήση-αποκλειστικά-για-αδέσποτα-ζώα-2-Olapet.gr

Διαβάστε επίσης:  Σκύλος δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει αφού συνειδητοποιεί ότι έχει εγκαταλειφθεί στο καταφύγιο των ζώων!

 


Φωτογραφία εξωφύλλου: Pet Airways

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr