Σκύλος δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει αφού συνειδητοποιεί ότι έχει εγκαταλειφθεί στο καταφύγιο των ζώων!

banner-dog-765x100

Όταν παίρνουμε τα κατοικίδια ζώα, πρέπει να δεσμευόμαστε απέναντι τους. Μπορεί να αποτελούν μέρος της ζωής μας, αλλά γι ‘αυτούς, οι ιδιοκτήτες τους είναι ο κόσμος. Είναι τόσο αφοσιωμένοι στους ιδιοκτήτες τους – είναι θλιβερό να τους δουν να φύγουν για δουλειά και δεν μπορούν να περιορίσουν την ευτυχία τους όταν επιστρέψουν σπίτι τους. Δυστυχώς, η πίστη τους δεν επιστρέφεται από τόσους πολλούς ανθρώπους. Αφήνουν τα κατοικίδια ζώα τους στο καταφύγιο για ασήμαντους  λόγους γεγονός που μπορεί να επηρεάσει και να πονέσει πολύ ένα ζώο.

Διαβάστε επίσης: Τον βρήκανε κλειδωμένο σε ένα διαμέρισμα (Video)

Η ιστορία του άτυχου Pitbull

Αυτή η ιστορία είναι για ένα σκυλί που ονομάζεται AJ. Ήταν εγκαταλελειμμένος στην Υπηρεσία Ελέγχου Ζώων του Carson. Δεν είχε ιδέα γιατί έμεινε εκεί και ήταν σε εξαιρετική δυσφορία. Απλά κοιτάξτε πόσο φοβισμένος κοίταξε!
Τα μάτια του ήταν γεμάτα δάκρυα και γεμάτα από φόβο και ανησυχία.

Αυτός ο φτωχός σκύλος μοιάζει τόσο αθώος – δεν πρέπει να έχει βλάψει ούτε μια μύγα στη ζωή του. Είναι περίεργο. Γιατί οι άνθρωποι που τον αγαπούσαν τόσο πολύ τον προδίδουν έτσι; Δυστυχώς, αν δεν υιοθετηθεί σύντομα, τότε μάλλον δεν θα τον αφήσουν να μείνει στη ζωή..

banner-dog-765x100

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να υιοθετήσετε τα κατοικίδια ζώα, αντί να αγοράσετε από pet shops. Αθώα ζώα, όπως o AJ, μπορούν να χάσουν τη ζωή τους, χάρη στην απερισκεψία ενός άλλου προσώπου.
Η επιθετικότητα στο σκυλί καθιστά δύσκολο για όσους ζουν σε καταφύγιο ζώων να τον διαχειριστούν, καθώς κανείς δεν θέλει να πληγωθεί από τον καινούριο φίλο τους. Η ευθανασία είναι συνήθως η τελευταία λύση, μετά από μήνες προσπάθιας να τα κοινωνικοποιήσουν. Δείτε το σπαρακτικό video που ακολουθεί παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

  1. Ρε μπαμπά, μήπως με ξέχασες;
  2. Playdate: Το κατοικίδιο σας δεν θα νιώσει ποτέ ξανά μοναξιά
  3. Ποιος είναι ο καλύτερος φίλος του σκύλου σας;

Πηγή: wikidogs.me

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr