Τα πιο ταλαντούχα σκυλιά του διαδικτύου!! (video)

banner-dog-765x100

Λένε ότι όλοι έχουμε μια κλίση σε κάτι! Ένα ταλέντο! Κάποιοι από εμάς το έχουμε ανακαλύψει και κάποιοι όχι ακόμα. Τι είναι όμως ταλέντο σύμφωνα με τους ερευνητές; ” Ταλέντο είναι το φυσικό χάρισμα, η πέραν του συνηθισμένου ικανότητα και επιδεξιότητα που παρουσιάζουν ορισμένα άτομα σε έναν τομέα, συχνά ήδη από τα πρώτα στάδια της ενασχόλησής τους με αυτόν”.

Και αν μέχρι τώρα πιστεύατε ότι μόνο ο άνθρωπος έχει ταλέντα, τότε πρέπει να δείτε τα παρακάτω video και ανακαλύψτε τα πιο ταλαντουχα σκυλιά του διαδικτύου!!

Δείτε επίσης: Τα σκυλιά – ήρωες του διαδικτύου (Μέρος 1ο)

#1 Ο σκύλος που έχει ταλέντο στην ισορροπία ? ⚖️

Από αυτές τις δεξιότητες που θα ζήλευε και ο άνθρωπος! Πόσες φορές έχετε προσπαθήσει να ισορροπήσετε κάτι στο κεφάλι σας και δεν τα καταφέρατε;; Μήπως ήρθε η ώρα να πάρετε καποια μαθήματα από αυτόν τον λατρεμένο και ταλαντούχο σκύλάκο;

banner-dog-765x100

 

#2 Αυτός ο σκύλος πιάνει πουλιά.. ε, την τροφή του στον αέρα! ?

Αυτός ο σκύλος άραγε είναι πολύ ταλαντούχος ή πολύ πεινασμένος;; Όποιος και να είναι ο λόγος, το αποτέλεσμα ειναι εκπληκτικο!! Δεν του ξεφεύγει τίποτα!! Απολαύστε τον!

 

#3 Ο σκύλος που σκάει μπαλόνια πολύ γρήγορα! ???

Ο σκύλος αυτός είναι σύμφωνα με το World Guinness Record, ο σκύλος που κατάφερε στον πιο σύντομο χρόνο να σκάσει όλα αυτά τα μπαλόνια! Αν αυτό δεν είναι ταλέντο τότε τι είναι;;

 

#4 Πρώτη στο σχοινάκι και η καλύτερη τερματοφύλακας! ??

Αυτό το beagle αν και είναι 11 χρονών έχει φοβερό ταλέντο στο στο σχοινάκι και στο να πιάνει μπάλες! Τι καλύτερο από το να κρατιέσαι σε “φόρμα”; Και αν νομίζετε ότι είναι εύκολο σας προκαλώ να κάνετε μια δοκιμή!

 

Δείτε επίσης:

  1. Τα πιο τρυφερά γατο-μουτράκια στο διαδίκτυο (video)
  2. Η συγκινητική διαφήμιση κατά της εγκατάλειψης ζώων! (video)
  3. Από αδέσποτη γατούλα.. νοσοκόμα σε κλινική! (Video)
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr