Τα σκυλιά – ήρωες του διαδικτύου (Μέρος 1ο)

banner-dog-765x100

Με μία λέξη σκυλιά – ήρωες! Σκυλάκια ταλαιπωρημένα, εγκαταλελειμμένα αλλά με τεράστια αποθέματα αγάπης, δύναμης και κουράγιου! Από αυτά θα πρέπει να πάιρνουμε παράδειγμα και να αντλούμε δύναμη και θέληση για να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, να μην παραπονιόμαστε για τις δυσκολίες στη ζωή μας και να προσπαθούμε πάντα να είμαστε ευτυχισμένοι και μέσα από τα προβλήματα μας!

Διαβάστε τις ιστορίες 2 ηρώων της καθημερινότητας! Δύο σκύλων που παρά τις δυσκολίες τους τα κατάφεραν και ζούν ευτυχισμένοι δίπλα στις οικογένειες τους! Γνωρίστε τη Νάνα, το pit bull με τα πληγωμένα αφτιά και τον Ηρακλή, το σκυλάκι που δεν μπορούσε να πατήσει τα πίσω ποδαράκια του!

σκυλια ηρωες του διαδικτυου labrador-olapet.gr

To Pit bull με τα μολυσμένα αφτιά

Αυτό το αξιαγάπητο πιτμπουλάκι είχε μια ιδιαίτερη εμμονή με τα στυλό! “Δεν καταλαβαίνω το λόγο αλλά είναι τόσο γλυκό. Παίζει συνέχεια με τα στυλό” εξομολογείται η μαμά του! ” Όπως τώρα είναι εξουθενομένη γιατί ξάπλωνε στον ήλιο αλλά αγαπάει τα στυλό της”

Η Νάνα εγκαταλείφθηκε σε ένα καταφύγιο μετά από πολλές προσπάθιες των προηγούμενων ιδιοκτητών της να την παρατήσουν. Τα αφτιά της ήταν πολύ μολυσμένα εξαιτίας τις πολύ καλής τους μεταχείρισης. “Ξέρετε οι ιδιοκτήτες των Pit bull συχνά κόβουν τα αφτιά τους για διάφορους λόγους. Ετσι λοιπόν γερασμένη και άρρωστη ήταν πολύ δύκσολο να βρει μια καινούρια οικογένεια” Η μαμά της δε σκέφτηκε ούτε λεπτό αν έπρεπε να την υιοθετήσει ή όχι! “Θα το πάρω αυτό το σκυλί! Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Απλά την πήρα, ξάπλωσε στον ώμο μου και μ ένα μαγικό τρόπο με άγγιξε..”

banner-dog-765x100

Τώρα η Νάνα δεν χάνει χρόν να εξερευνεί τον κόσμο, να απολαμβάνει τη ζωή και να ανακαλύπτει καθημερινά τρόπους για να απδεικνύει στον κόσμο ότι τα Pit bull είναι η πιο γλυκειά ράτσα!

Διαβάστε επίσης: Picasso: Ο σκύλος που έγινε γνωστός για το μοναδικό του πρόσωπο (video)

Εγκαταλείφθηκε γιατι δεν μπορούσε να κουνήσει τα πίσω πόδια

Ο Ηρακλής είναι ένας σκυλάκος που εγκαταλείφθηκε από την πρώτη του οικογένεια γιατι δεν μπορούσε να κουνήσει τα πίσω πόδια του. Μέσα στην ατυχία του, όμως, βρέθηκε μια άλλη οικογένεια που τον αγάπησε για αυτό πυ είναι και τον πίστεψε! Πίστεψε πόσο καλός μαχητής είναι και στην πορεία αποδείχθηκε πόσο δίκιο είχε! Μετά από αρκετή και σκληρή δουλειά, ο Ηρακλής μπορεί και τρέχει όπως τα υπόλοιπα σκυλάκια! Πλέον έχει και ένα αδερφό και μια οικογένεια που δεν θα τον αφήσει ποτέ ξανά μόνο. Ο Ηρακλής είναι πλέον ευτυχισμένος! Ο Ηρακλής είναι ένας ακόμη ήρωας!

Διαβάστε επίσης:

  1. Ο σκύλος που έχασε τα πόδια του στα κρυοπαγήματα αποκτά 4 νέα πρόσθετα μέλη!
  2. Τα σκυλιά χάσκι – ήρωες τις ανταρκτικής που έγιναν ταινία του Disney
  3. Γνωρίστε τη Belka & τη Strelka: Τα πρώτα ζώα που ταξίδεψαν στο διάστημα και γύρισαν ζωντανά!
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr