Το ελληνικό internet έχει τα δικά του Celebrity pets!

banner-dog-765x100

Η πρώτη επαφή με τον Αρσέν ήταν σε μία περιήγηση στην αρχική σελίδα του Facebook, όταν οι χαρακτηριστικές ατάκες του είχαν προξενήσει φρενίτιδα από likes και comments, επιδόσεις που θα ζήλευαν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες της χώρας.

Μια σελίδα στο Facebook μόνο για Pets!

Η ιδιαίτερη ομιλία του καθιερώθηκε, με το κοινό να ζητάει όλο και περισσότερα posts και τους αγαπημένους του γονείς Κυριάκο και Κική να αποφασίζουν να δημιουργήσουν μία σελίδα ειδικά για αυτόν στο Facebook; Σελίδα για pet; Μα βεβαίως! Μέσα σε λίγο καιρό, η σελίδα έφτασε τα 5 χιλιάδες Likes, ενώ από τις αρχές του Οκτώβρη έχει ξεπεράσει και το φράγμα των 7500 likes, με αυξητικές τάσεις κάθε μέρα!

Oι χαρακτηριστικές ατάκες του είχαν προξενήσει φρενίτιδα
από likes και comments.

arsen-fantoma-celebrity-pets-olapet.gr-1
arsen-fantoma-celebrity-pets-olapet.gr-2

Η συνύπαρξη ενός σκύλου και μίας γάτας μπορεί να προκαλεί συνειρμούς πολεμικής συνύπαρξης.

Τι είναι αυτό που έχει προξενήσει αυτό τον ενθουσιασμό απέναντι στον Αρσέν; Οι έξυπνες ατάκες είναι αναμφισβήτητα το κύριο χαρακτηριστικό του δημοφιλούς τετράποδου, το οποίο τριγυρίζει σε όλη τη Θεσσαλονίκη και αποθανατίζεται σε κάθε πιθανό και απίθανο μέρος της, με την αντίστοιχη φυσικά λεζάντα (σε κάποιες μάλιστα από τις πιο δημοφιλείς συναντήσεις του, έχει κουβεντιάσει με τον ίδιο τον Δήμαρχο της πόλης, τον Γιάννη Μπουτάρη).

Όταν ο Άρσεν συνάντησε την Φαντομά...

Και επειδή ο Αρσέν εμφάνιζε κάποια σημάδια μοναξιάς, στο σπίτι προστέθηκε ένα ακόμα pet. Μία γάτα! Η φαντομά! Και φυσικά η συνύπαρξη ενός σκύλου και μίας γάτας μπορεί να προκαλεί συνειρμούς πολεμικής συνύπαρξης, αλλά οι δύο Celebrities του ελληνικού διαδικτύου έχουν αντιληφθεί τη δυναμική τους και έχουν κηρύξει εκεχειρία ανάμεσά τους (μέχρι φυσικά να εμφανιστεί ένας γευστικός πειρασμός και τα πνεύματα να οξυνθούν).

banner-dog-765x100

Διαβάστε επίσης: Τα περίεργα pets των διασήμων

arsen-fantoma-celebrity-pets-olapet.gr
arsen-fantoma-celebrity-pets-olapet.gr-3

Έχει καθιερωθεί ο ιδιαίτερος τρόπος ομιλίας

Την περσινή χρονιά, ο Κυριάκος Αθανασιάδης και η Κική Τσιλιγκερίδου, που πρόσθεσαν στην οικογένειά τους τα δύο μικρά ζώα, μίλησαν στον Άρη Δημοκίδη και τη LIFO για αυτή την περίεργη συγκατοίκηση. Μεταξύ άλλων, τόνισαν ότι παλιότερα απεχθάνονταν τις φωτογραφίες με ζώα που ανεβαίνουν συνεχώς στο Facebook. Ο ερχομός του Αρσέν διαφοροποίησε, όμως, τα πάντα, με τη Φαντομά να συμπληρώνει την τεράστια αλλαγή που συντελέστηκε στη ζωή τους κι όχι μόνο, καθώς μέσα από την κοινότητα των φίλων της σελίδας έχει αναπτυχθεί μία τεράστια παρέα, ενώ έχει καθιερωθεί ο ιδιαίτερος τρόπος ομιλίας τόσο εντός, όσο και εκτός διαδικτύου.

Διαβάστε επίσης: Τι δεν γνωρίζω για τις γάτες; (Μέρος Ι) και Τι δεν γνωρίζω για τις γάτες; (Μέρος II)

«Είμαθτε Θελέμπριτι», όπως θα έλεγαν ο Αρσέν και η Φαντομά με μία φωνή!
Η σελίδα του Αρσέν και της Φαντομά στο Facebook.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr