Δίνεται για υιοθεσία | ‘Έξυπνη και Φιλική, Αυτή είναι η Νταίζη (Ημίαιμο Γκριφόν)

από Χριστίνα - 18 Apr 2020

banner-dog-765x100

Η ιστορία της Νταίζη

Η Ντάιζη ? βρίσκεται σε φιλοξενία με πληρωμή απο την ημέρα που με την βοήθεια της Julia Karagianni την πήρα από την ακατάλληλη κηδεμόνα της λόγω παθητικής κακοποίησης.

Είναι ένα πολύ γλυκό και όμορφο πλάσμα που οι φωτογραφίες πραγματικά το αδικούν! Πολύ έξυπνη, λατρεύει την συντροφιά των ανθρώπων αλλά και των άλλων ζώων, ξέρει να περπατά με λουρί!! Της αρέσει πολύ να παίζει και γι αυτό είναι κατάλληλη και για οικογένειες με παιδιά αλλά και γι αυτούς που ήδη έχουν έναν σκύλο. Η Νταίζη έχει ζήσει σε διαμέρισμα και ξέρει πως είναι να κοιμάσαι στα μαλακά… ίσως και αυτό να είναι το πιο τραγικό της ιστορίας όλης…. Είναι μια πολύ δραστήρια σκυλίτσα που όλος της ο κόσμος είναι ο άνθρωπος της!! Ίσως να ήταν και αυτο το λάθος της….

Πληροφορίες Υιοθεσίας

Η Νταίζη είναι ένα ημίαιμο Γκριφονάκι, 1,5 έτους, 17 κιλά, εμβολιασμένη, εσωτερικά/εξωτερικά αποπαρασητωμένη, στειρωμένη και με αριθμό τσίπ. Θα δωθεί με υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας, καταχώρηση των στοιχείων του νέου κηδεμόνα στο υπάρχων τσίπ και δωρεάν δύο μαθήματα προσαρμογής από θετικό εκπαιδευτή. Βρίσκεται Πάτρα, μεταφέρεται ύστερα από συνεννόηση και συνεργασία με τον νέο κηδεμόνα. Τηλέφωνο 6978513823

 Όνομα Ντάιζη
Ηλικία 1.5 χρονών
Ράτσα Ημίαιμο γκριφον
Μέγεθος Μεσσαίο
Κιλά 17
Φύλο Θηλυκό
Φιλικό με άλλα ζώα Ναι
Φιλικό με τα παιδιά Ναι
Αδέσποτο Ναι
Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα Χριστίνα Ρουσιωτη
Τηλέφωνο 6978513823
Email xristinarousioti78@gmail.com
Facebook Δείτε το προφίλ
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr