Ημίαιμο κουταβάκι που πέρασε πολλά, αναζητά οικογένεια

από Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας - 2 Jun 2017

banner-dog-765x100

Ας βοηθήσουμε όλοι αυτά τα κουταβάκια!

Ο Αίας εγκαταλείφθηκε μαζί με τον αδερφό του πίσω από πολυκατάστημα στη Λάρισα. Ποιος ξέρει πόσο καιρό ήταν εκεί σε αυτή την κατάσταση και γιατί δεν βρήκαν νωρίτερα βοήθεια. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι όταν τα βρήκαμε ήταν τρομοκρατημένα, απίστευτα ταλαιπωρημένα από πείνα και δίψα και υπήρχαν ενδείξεις κακοποίησης. Κάποιοι προφανώς τα μισο-φρόντιζαν στο σημείο, αλλά κάποιοι δεν τα ήθελαν εκεί και φρόντισαν να τους το δείξουν.

Η ιατρική διάγνωση και περίθαλψη

Τα σκυλάκια μεταφέρθηκαν σε κτηνίατρο στις 28/03 όπου και διαπιστώθηκε προχωρημένο δερματικό πρόβλημα. Η κτηνίατρος μας εξήγησε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης στον άνθρωπο ή σε άλλα ζώα και η αιτία που το προκάλεσε όλο αυτό ήταν η έλλειψη σωστής σίτισης.

Τα μικρά λοιπόν αρρώστησαν επειδή δεν έτρωγαν σωστά και αρκετά. Μας έδωσε αντιβίωση, μας έδωσε ένα σαπουνάκι που θα βοηθήσει να επιστρέψει το τρίχωμα και μας είπε ότι σε λίγες μέρες τα κουταβάκια θα είναι αγνώριστα.

Αυτό λοιπόν προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να καταφέρουμε. Τα κουταβάκια προφανώς δεν είχαν όμορφη ζωή μέχρι σήμερα. Όταν πήγαμε να τα μαζέψουμε ούρλιαζαν από τον τρόμο του αγγίγματός μας. Σήμερα μας πλησιάζουν δειλά και χαίρονται όταν περνάμε χρόνο μαζί. Έχουμε πρόοδο και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό!

Θέλετε να  βοηθήσετε;

Αν θέλετε να συμμετέχετε στη διαδικασία και να βοηθήσετε με οποιοδήποτε τρόπο αυτά τα κουταβάκια, είτε με ΥΙΟΘΕΣΙΑ, είτε με ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, είτε προσφέροντας ΚΟΥΤΑΒΟΤΡΟΦΕΣ, επικοινωνήσετε μαζί μας με μήνυμα στη σελίδα ή στο τηλέφωνο 6978121020 (κα Αλεξάνδρα).

Εμβολιασμένος: ΝΑΙ // Στειρωμένος: ΟΧΙ // Ιδιαίτερες ανάγκες: ΌΧΙ // Ιδιαιτερότητες: Είναι τρομοκρατημένος από τη ζωή στο δρόμο, μαζί μας μαθαίνει να εμπιστεύεται ξανά τον άνθρωπο // Αριθμός Microchip: 941000016300214

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες. Φιλοζωικό Σωματείο Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας -ΑΜ:33/2012 -Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός

Δείτε όλα τα albums

  1. Για να δείτε όλο το άλμπουμ του Αία μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο: https://goo.gl/DT0WLE
  2. Δείτε τα κουταβάκια τη μέρα που περισυλέχθηκαν 28/03: https://goo.gl/LOYn1U
  3. Δείτε τα κουταβάκια στις 17/04: https://goo.gl/yJtcAU

Δείτε επίσης:

  1. Από το χωράφι σε ένα ζεστό και φιλικό σπίτι – Χαρίζεται!
  2. Χαρίζεται κουταβάκι ημίαιμος ποιμενικός (Shepherd)
  3. Χαρίζεται κούκλος με πράσινα μάτια! (Pitbull)


Όνομα Αίας
Ηλικία 2 μηνών
Ράτσα Ημίαιμο
Μέγεθος Μεσσαίο
Κιλά 15-17
Φύλο Αρσενικό
Φιλικό με άλλα ζώα Ναι
Φιλικό με τα παιδιά Ναι
Αδέσποτο Ναι
Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας
Τηλέφωνο 6978121020
Email adespotoiaggelies@gmail.com
Facebook Δείτε το προφίλ
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr