Άλλο ένα θύμα εγκατάλειψης από κυνηγό | Υιοθετήθηκε!!

από Αδέσποτα Μυστήρια Φιλοζωική Ομάδα Ελευσίνας - Μαγούλας - 5 May 2020

banner-dog-765x100

Σας παρουσιάζουμε την Ντάμα μας – άλλο ένα θύμα εγκατάλειψης από κυνηγό το καλοκαίρι του 2018 όταν πρωτοεμφανίστηκε στο hot spot της Ελευσίνας σε άθλια κατάσταση και άκρως φοβική και αναλήφθηκε από την ομάδα μας μέσω του προγράμματος περί διαχείρισης αδέσποτων του Δήμου !

Οι εξετάσεις της έδειξαν ότι είχε Καλαζάρ και Ερλιχίωση και με μεσαίους δείκτες στην γενική αίματος. Άμεσα ξεκίνησε τις απαιτούμενες και πολύμηνες θεραπείες, στις οποίες ανταποκρίθηκε επιτέλους με επιτυχία και πλέον είναι υγιέστατη.

Πληροφορίες Υιοθεσίας

Η υπέροχη Ντάμα – όνομα και πράμα – φέρει τσιπ με αρ. 900119000030342, είναι περίπου 4,5 χρονών / 18 κιλά – δεν μεγαλώνει άλλο – αποπαρασιτωμένη & εμβολιασμένη & στειρωμένη και συνυπάρχει στον χώρο όπου φιλοξενείται έκτοτε αρμονικά με άλλα σκυλιά.

Ήρθε η ώρα να βρεθεί μία υπεύθυνη υιοθεσία για την όμορφη. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας – με ότι ορίζει ο νόμος – και θα ενταχθεί στο “Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree®” ! Όποιος θα ήθελε να γνωρίσει την Ντάμα μας από κοντά, μπορεί να επικοινωνήσει με την ομάδα ! #AdespotaMystiria #Adopt_Ντάμα

Δείτε επίσης:

 Όνομα Dama
Ηλικία 4,5 χρονών
Ράτσα Ημίαιμη
Μέγεθος Μεσσαίο
Κιλά 18
Φύλο Θηλυκό
Φιλικό με άλλα ζώα Ναι
Φιλικό με τα παιδιά Ναι
Αδέσποτο Ναι
Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα Αδέσποτα Μυστήρια Φιλοζωική Ομάδα Ελευσίνας - Μαγούλας -
Τηλέφωνο -
Email adespotamystiria@gmail.com
Facebook Δείτε το προφίλ
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr