Κινδυνεύει να θανατωθεί (ευθανασία) αν δεν βρεθεί οικογένεια να το υιοθετήσει!

από Γιωτα - 1 Jun 2017

banner-dog-765x100

Αυτος ο σκυλος χρειαζεται βοηθεια , χρειαζεται πραγματική βοηθεια γιατι το εχει αναγκη η ζωη του. Κινδυνεύει να θανατωθεί (ευθανασία) αν δεν βρεθεί οικογένεια να το υιοθετήσει! Η ιστορια αυτού του σκυλου ειναι ιδια . Δηλαδη τον παρατησαν στο Πολυκαστρο Κιλκις πριν πολυ καιρο και ηταν αδέσποτο .

Είπαν πως όρμησε σε κάποιους ανθρώπους . Αυτοί οι ανθρωποι εκαναν καταγγελία στην Δημαρχεία . Η Δημαρχεία επικοινώνησε με τον Κυριο Παναγιώτη . Ο κ Παναγιωτης το έβαλε στην πανσιον του που ειναι και Εκπαιδευτης σκυλων . Ο ανθρωπος αυτος εκανε τα παντα για να μαθει καποια βασικα πραγματα στον σκυλο αλλα ο σκυλος δεν τα δέχεται επειδη οταν ηταν αδέσποτο καποιος το χτυπησε στο πρόσωπο και του έμεινε ψυχολογικό . Δεν μπορει να ειναι με αλλα σκυλια , με παιδιά και δεν δέχεται πολλα πολλα .

Έκκληση για βοήθεια

Πρεπει να βρεθει ενα σπίτι με αυλή που να μην εχει παιδιά και αλλα ζωα για να μπορέσει να ζήσει και να μην ειναι κλεισμένο μεσα σε ενα κλουβί για ολοι του την ζωη . Δεν θελουμε να φτάσει στην επιτροπή αυτο το θεμα γιατι τα αποτελέσματα δεν θα ειναι ευχάριστα (ευθανασία ) για τον σκυλο αλλα και για όλους εμάς που προσπαθουμε ειδικα για τον Κ Παναγιώτη που εκανε τα παντα γι αυτόν . Μάλιστα του ειχε βρει ενα σπίτι αλλα ο σκυλος τον δαγκωσε και τον ξανα γύρισε πισω . Αυτος ο σκυλος δεν μπορει να επανενταχθεί στον δρόμο αλλα ουτε μπορει να ζήσει σε ενα κλουβί . Μπορούμε να προσφέρουμε τροφές και οτι χρειαστεί ο σκυλος αρκεί να βρει μια αυλή . Το θεμα ειναι πολυ σοβαρό κοινοποίηστε .

Δείτε επίσης:

  1. Από το χωράφι σε ένα ζεστό και φιλικό σπίτι – Χαρίζεται!
  2. Ο Roy επισκέφτηκε το καταφύγιο ψάχνοντας για βοήθεια!! – Χαρίζεται!
  3. Βρέθηκε παρατημένη δύο φορές! Θα το αφήσουμε να τριτώσει;; Ζητείται υιοθεσία!


Όνομα Αδεσποτος
Ηλικία 1
Ράτσα ημιαιμο
Μέγεθος Μεσσαίο
Κιλά 20
Φύλο Αρσενικό
Φιλικό με άλλα ζώα Όχι
Φιλικό με τα παιδιά Όχι
Αδέσποτο Ναι
Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα Γιωτα τσελεπη
Τηλέφωνο 6987061699
Email filozwoipaionias@outlook.com
Facebook Δείτε το προφίλ
Share

Comments

  1. Ευγενία Πανοπούλου : June 23, 2017 at 4:07 pm

    Για να δαγκώνει σημαίνει πως έχει κακοποιηθεί από προηγούμενο κηδεμόνα ή από ανθρώπους στο δρόμο, χρειάζεται υπομονή και Αγάπη για να εμπιστευτεί ξανά τους ανθρώπους, ένας εκπαιδευτής θα βοηθούσε πολύ !

    • Η αλήθεια είναι ότι οι αρμόδιοι για την υιοθεσία αυτής της ψυχούλας αυτό προσπαθούν να κάνουν.. Για αυτό δυσκολεύονται! Θέλει ιδιαίτερη αντιμετώπιση το σκυλάκι! Αλλά απ`ότι φαίνεται είναι δύσκολο το έργο τους.. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr