Δώθηκαν τα μικρά που έψαχναν οικογένειες για υιοθεσία!!

από Διονυσία - 2 May 2017

banner-dog-765x100

Τα εγκατέλειψαν κουταβάκια πριν τους δώσουν μια ευκαιρία..

Την μανούλα της την εγκατέλειψαν όταν ήταν έγκυος. Μαζί με την Πίπη γεννήθηκαν άλλα 6 κουταβάκια που τα 5 συνεχίζουν να ψάχνουν σπιτάκι. Είχε βρεθεί υιοθεσία αλλά δυστυχώς όταν έφερα την μικρή Αθήνα για κάποιο λόγο δεν ήρθαν ποτέ. Είναι πάρα πολύ καλή σαν χαρακτήρας.Παιχνιδιάρα και συνεχεία ζητάει αγάπες.

Καλά! Δεν ισχυρίστηκε ποτέ οτι έχει το πιό όμορφο όνομα! Ούτε είπε οτι είναι καμιά σπάνια ράτσα! Το μόνο που είπε η μικρή Πίπη (μη γελάτε!!) είναι οτι είναι μια σούπερ κουτάβα, πανέμορφη, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, που θα γίνει μεγάλη κοπέλα, κατάλληλη για μεγάλες αγκαλιές.

Αναζητούμε υιοθεσία

Γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου και όποιος την πάρει, εκτός από την υποχρέωση να της κάνει πάρτυ γενεθλίων θα πρέπει να την στειρώσει μόλις μεγαλώσει λιγάκι και να αναλάβει το κόστος μεταφοράς του microchip στο όνομά του.
Κατά τα άλλα είναι εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και μπανιαρισμένη με αφρόλουτρο! Η κούκλα ζει προς το παρόν στο Περιστέρι, αλλά δεν έχει πρόβλημα να αλλάξει και προάστιο εφόσον βρει “τον άνθρωπό της”!
Η Πίπη απαντάει στο : 6986706477

Θα δοθεί με την προοπτική να στειρωθεί στην κατάλληλη ηλικία και να ζει ως μέλος μιας οικογενείας.Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και με μικροτσιπ που θα επιβαρυνθεί ο νέος ιδιοκτήτης. Βρίσκεται Αθήνα. Επικοινωνία με Dionisia Maria Bouliari

Διαβάστε επίσης:

  1. Χαρίζεται ελληνικός ιχνηλάτης (Greek Harehound)
  2. Χαρίζεται μια ημίαιμη…Σταλίτσα! (Τζακ Ράσελ Τεριέ – Jack Russell Terrier)


Όνομα Πίπη
Ηλικία 2 μηνών
Ράτσα Ημίαμα αδεσποτάκια
Μέγεθος Μεσσαίο
Κιλά 0
Φύλο Θηλυκό
Φιλικό με άλλα ζώα Ναι
Φιλικό με τα παιδιά Ναι
Αδέσποτο Ναι
Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα Διονυσία Μπούλιαρη
Τηλέφωνο 6986706477
Email info@olapet.gr
Facebook Δείτε το προφίλ
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr