Χαρίζεται παιχνιδιάρης γκρι γάτος αιγαίου

από Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας - 7 Jul 2017

banner-dog-765x100

Φιλοζωικό Σωματείο Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας
-ΑΜ:33/2012
-Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός

Ο Στιτς είναι μια χνουδωτή μωρομπαλίτσα που παίζει ασταμάτητα, χουρχουρίζει από ευχαρίστηση και διεκδικεί με κάθε τρόπο τα χάδια μας και την αγκαλιά μας. Ο σταχτοπούτος με το βελούδινο τρίχρωμα περιμένει να γίνει ο πρίγκηπας της καρδιάς σας. Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε και να αγαπήσετε αυτό το πλασματάκι μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 6978909323 (κα Μαρία)

Ιδιαίτερα στοιχεία για το Σπίτς (γκρι γάτος αιγαίου)

Εμβολιασμένος: ΝΑΙ // Στειρωμένος: ΟΧΙ // Ιδιαίτερες ανάγκες: ΟΧΙ /// Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ // Αριθμός Microchip: 941000017140957
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες. Για να δείτε όλο το άλμπουμ του Στιτς μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο: https://goo.gl/p9yQ9m

Δείτε επίσης: Νεογέννητο γατάκι αναζητά το παντοτινό του σπίτι! Θα του το χαρίσεις;;

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς υποχρεούται:
-να μην εγκαταλείπει το ζώο του, ενώ σε περίπτωση που επιθυμεί να αποχωριστεί το ζώο συντροφιάς, πρέπει να γνωστοποιεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου του τόπου της κατοικίας του την πρόθεσή του αυτή, να το παραδίδει σε αυτόν και να λαμβάνει από πιστοποιημένο κτηνίατρο αντίγραφο της μεταβολής της εγγραφής του ζώου του στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς, όπου θα αναφέρεται ο Δήμος ως προσωρινός κάτοχος του αδέσποτου πλέον ζώου (πρόστιμο: 300€ για κάθε ζώο)
-να μεριμνά για τη στείρωσή του εφόσον δεν επιθυμεί τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορεί να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες. (πρόστιμο για την παράλειψη αυτής: 300€)
[Ν.4039/12 αρθρ.5. παρ.1ε) και 1ζ)]

Δείτε επίσης: Χαρίζεται ξανθιά γαλανομάτα καλλονήΌνομα Στίτς
Ηλικία 2
Ράτσα Γάτα του Αιγαίου
Μέγεθος Μικρό
Κιλά 2
Φύλο Αρσενικό
Φιλικό με άλλα ζώα Ναι
Φιλικό με τα παιδιά Ναι
Αδέσποτο Ναι
Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας
Τηλέφωνο 6978909323
Email adespotoiaggelies@gmail.com
Facebook Δείτε το προφίλ
Share

Comments

  1. Ειναι ακομα διαθεσιμο;

    • Κ. Ελένη μέσα στην αγγελία υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας! Καλύτερα να επικοινωνήσετε με τους Αδέσποτους Εθελοντές Λάρισας στο 6978909323 ή στο email τους adespotoiaggelies@gmail.com ή στη σελίδα τους στο Facebook! Θα βρείτε όλα τα στοιχεία μέσα στην αγγελία 🙂 Καλή τύχη!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr