Υιοθετήθηκαν τα αδερφάκια Gizmo, Blacky, Teddy!!

από Μαίρη - 10 Mar 2017

banner-dog-765x100

Τα αγοράκια μας μοιάζουν σαν τρίδυμα <3

Ο Gizmo είναι ο ντροπαλός της παρέας,ο Blacky είναι ο ήσυχος και φαγανός και ο Teddy είναι ο μορφονιός <3
Σε μια μας βόλτα είχαμε βρει κοντά σε κεντρικό δρόμο μια σκυλίτσα η οποία μετά από τρεις μέρες γέννησε..Τα μαζέψαμε,τα καθαρίσαμε,τα ταΐσαμε και τα φιλοξενούμε.. η μανούλα είναι φοβική και όταν μας βλέπει φεύγει.. Έχει 6 μικρά ημίαιμα, 2 κοριτσάκια και 4 αγοράκια με ροζ πατουσάκια <3 Τώρα κοντεύουν ενός μήνα, θα γίνουν μεσαίο μέγεθος περίπου 15-18 κιλάκια και για μέσα σε σπίτι εμβολιασμένα και αποπαρασιτωμένα!

Το καταφύγιο μας είναι πλήρης, όλοι οι εθελοντές έχουν τα χέρια τους παραπάνω από γεμάτα, οπότε αυτά ας τα βοηθήσουμε εμείς. Ας τα βρούμε σωστές οικογένειες.Βοηθήστε με προωθήσεις να βρεθούν σπίτια υιοθεσίας!Η κοπέλα που τα φιλοξενεί δε μπορεί να τα κρατήσει για πολύ. Ψάχνουμε την αγάπη ενός ανθρώπου που θα είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Ο Τeddy και ο Βlacky τα κατάφεραν!! Τα άλλα δυο μας ακόμη περιμένουν! Μην αργείτε!

Πάρτε μας τηλ ΜΟΝΟ εάν θέλετε να σώσετε μια ψυχή ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και να είστε απόλυτα σίγουροι γι’αυτό!! Με το να σώσεις ένα σκύλο ,δεν θα αλλάξεις τον κόσμο,θα αλλάξεις όμως τον δικό του κόσμο. Θα πάρεις απίστευτη αγάπη, και αυτή την αγάπη ΠΟΤΕ μην την προδώσεις με δικαιολογίες του τύπου κλαίει, έμεινα άνεργος, γίνετε πιο μεγάλο απ’ότι ήθελα,δαγκώνει στο παιχνίδι….. και πολλά άλλα τα οποία μας φαίνονται τόσο γελοία!!!Μην κόβετε την τύχη του κουταβιού από τον ενθουσιασμό σας… Σε κάθε ζώο αξίζει ένα στοργικό και μόνιμο σπιτικό.Αν υιοθετήσετε κάποιο,φροντίστε να είστε έτοιμοι για ισόβια δέσμευση. Υιοθετήστε υπεύθυνα, αλλιώς μην υιοθετείτε καθόλου!!! τηλ 6982366409 (όχι σε μνμ και όχι απόκρυψη)

Σημείωση: chip για τον Gizmo: 900096000098821Όνομα Toby/Gizmo/Blacky/Teddy
Ηλικία 1
Ράτσα ημίαιμο
Μέγεθος Μεσσαίο
Κιλά 15
Φύλο Αρσενικό
Φιλικό με άλλα ζώα Ναι
Φιλικό με τα παιδιά Ναι
Αδέσποτο Ναι
Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα Μαίρη
Τηλέφωνο 6982366409
Email marygataki@hotmail.com
Facebook
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr