Ημίαιμο Beagle αναρρώνει από τροχαίο και ζητάει μια αγκαλιά!

από Βέρα - 9 Jun 2017

banner-dog-765x100

Ο Μάρβελ ένα μικρό Beagle, είχε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, την πρώτη μέρα που τον παράτησαν στο δρόμο (σε ηλικία 4 μηνών), με αποτέλεσμα να σπάσει το μπροστινό αριστερό ποδαράκι του. Το ατύχημα και πιθανώς κάποιες άσχημες συμεπριφορές και συνθήκες που βίωνε στο σπίτι που βρισκόταν τους τέσσερεις πρώτους μήνες της ζωής του, οδήγησαν στο να είναι ένα φοβισμένο σκυλάκι. Αναστατώνεται με την παρουσία ανθρώπων που δε γνωρίζει και λουφάζει τρομαγμένος οπουδήποτε αισθάνεται οτι δεν είναι ασφαλής….

Το πόδι του αποκαταστάθηκε πλήρως αλλά η ψυχούλα του είναι ακόμα τραυματισμένη.

Η συμβουλή του εκπαιδευτή

Τον φιλοξενώ εδώ και 9 μήνες αλλά έχοντας άλλα 4 σκυλιά ,δεν μπορώ να κάνω αυτό που πρέπει για εκείνον ,για να ξεπεράσει το φόβο του για τους ανθρώπους. Ο εκπαιδευτής που με βοηθάει με τον Μάρβελ ήταν ξεκάθαρος οτι χρειάζεται να πηγαίνει καθημερινές βόλτες σε μέρη με κόσμο ώστε να εξοικειωθεί και να πάψει να φοβάται. Ζώντας σε μια περιοχή που δεν κυκλοφορεί άνθρωπος στο δρόμο και πηγαίνοντας βόλτα τα σκυλιά μου στο βουνό, που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι μου, αυτό δεν είναι εφικτό.

Δείτε επίσης: Χαρίζεται ημίαιμο Μπίγκλ (Beagle) Λάρισα

Η πρόοδος

Έχει δείξει μεγάλη βελτίωση από τότε που ήρθε και πλέον με τους ανθρώπους που ζουν στο σπίτι και με τους φίλους που μας επισκέπτονται συχνά και τους έχει εμπιστευτεί, είναι ένα πολύ φιλικό και τρυφερό σκυλάκι. Έρχεται και σου βάζει το κεφαλάκι του κάτω από το χέρι σου για να τον χαϊδέψεις! Πολύ ήσυχος μέσα στο σπίτι,δεν κάνει ζημιές,δε λερώνει,δεν τρώει έπιπλα,ακόμα κι αν μείνει μόνος του. Πολύ παιχνιδιάρης στη βόλτα και με τα άλλα σκυλάκια αλλά και με γατούλες!!!

Ο χαρακτήρας του

Δεν έχει δείξει ΠΟΤΕ καμία επιθετική συμπεριφορά προς οποιοδήποτε πλάσμα, είναι πολύ τρυφερός και υπομονετικός με τα παιδάκια. Επίσης είναι και πολύ καλός φρουρός, αφού γαυγίζει ακόμα και στη μύγα που θα τολμήσει να πλησιάσει στο χώρο του!

Είναι ένα απροβλημάτιστο σκυλάκι. Αποτελεί την καλύτερη συντροφιά και ειναι ο ιδανικός συγκάτοικος για κάποιον/α, που θέλει να βοηθήσει πραγματικά ένα ζωάκι. Θα ανταμοιφθεί με τεράστια αγάπη, ευγνωμοσύνη και πίστη γιατί τα τετράποδα ξέρουν να εκτιμούν και να ανταποδίδουν!

Δείτε επίσης: Πέρασε σαν κακό όνειρο το καλαζάρ, βγήκε νικήτρια και τώρα χαρίζεται!

Ο Μάρβελ είναι ένα αξιαγάπητο Beagle! Tώρα είναι 14 μηνών, 23 κιλά και είναι εμβολιασμένος, αποπαρασιτομένος και στειρωμένος. Θα δοθεί, όπως με συμβόλαιο υιοθεσίας και με microchip, που θα βαρύνει τον μέλλοντα κηδεμόνα. Αριθμός microchip 900164000115135!

Επικοινωνία

Όποιος θέλει έναν πραγματικό σύντροφο που δε θα τον προδώσει ποτέ, ας τηλεφωνήσει στο 6976696116 ή στο 6978820564. Μπορούμε να του δώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Επίσης θα προσφέρουμε δωρεάν μαθήματα εκπαίδευσης, με τον εκπαιδευτή που ήδη έχει βοηθήσει πολύ με τον Μάρβελ. Στόχος να βοηθήσουμε και και τους δύο να εξοικειωθούν ο ένας με τον άλλον γρήγορα και αποτελεσματικά!

Δείτε επίσης: Ημίαιμο κουταβάκι που πέρασε πολλά, αναζητά οικογένειαΌνομα Μάρβελ
Ηλικία 14
Ράτσα Ημίαιμο Beagle
Μέγεθος Μεσσαίο
Κιλά 23
Φύλο Αρσενικό
Φιλικό με άλλα ζώα Ναι
Φιλικό με τα παιδιά Ναι
Αδέσποτο Ναι
Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα Βέρα Ανδρικοπούλου
Τηλέφωνο 6976696116
Email veraki.andriko@yahoo.gr
Facebook Δείτε το προφίλ
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr