Υιοθετήθηκε η Φόξυ το ημίαιμο γλυκό πεκινουά (Pekingese)

από Βασιλική - 24 Jun 2017

banner-dog-765x100

Η Φόξυ είναι το πιο ήρεμο και γλυκύτατο σκυλάκι που έχω συναντήσει!!! Είναι μόνο 5 κιλά 11 μηνών περίπου, ημιαιμο πεκινουά από ότι μας βεβαίωσε ο κτηνίατρος. Βρέθηκε αυτό το μικροσκοπικό πλασματάκι παρατημένο και τρομαγμένο ζητώντας κάποιος να το βγάλει από τον δρόμο. Δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στα αθώα αυτά ματάκια που μας ζητούσαν βοήθεια και είχαν τόση απελπισία!!!

Ενδιαφέρεστε για τη Φόξυ;

Φιλοξενείται σε μια αυλή αλλά το καλοσυνάτο και πράο κουκλάκι χρειάζεται την δική της οικογένεια. Δεν μπορεί να μένει σε μια αυλή με πολλά άλλα σκυλάκια. Πρέπει να νοιώσει την αγάπη και την θαλπωρή που στερήθηκε. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, στειρωμένη αποπαρασιτωμένη, το μικροτσίπ και τα εμβόλιο επιβαρύνουν τον νέο ιδιοκτήτη. Βρίσκεται Λάρισα αλλά μεταφέρεται και σε άλλες πόλεις μετά συνεννοήσεως . Τηλ 6985852112

Λίγα λόγια για τα Πεκινουά

Τα πεκινουά, είναι μια αρχαία φυλή των σκυλιών, που έχουν ανατραφεί για σκύλοι – παιχνίδια και προέρχονται από την Κίνα. Καλούνται λεονταρόσκυλα, λόγω της ομοιότητάς τους με κινεζική φυλή λιοντάριων. Η φυλή ευνοήθηκε από την κινεζική αυτοκρατορία ως σκυλάκι σύντροφος, και το όνομά του αναφέρεται στην πόλη του Πεκίνου, όπου είναι η Απαγορευμένη Πόλη. Η φυλή έχει πολλά χαρακτηριστικά και θέματα υγείας που σχετίζονται με τη μοναδική εμφάνισή του.Όνομα Foxy (Φόξυ)
Ηλικία 10
Ράτσα Πεκινουά (ημίαιμο)
Μέγεθος Μικρό
Κιλά 5
Φύλο Θηλυκό
Φιλικό με άλλα ζώα Ναι
Φιλικό με τα παιδιά Ναι
Αδέσποτο Ναι
Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα Βασιλική Αθανασοπούλου
Τηλέφωνο 6985852112
Email athana.vas@gmail.com
Facebook Δείτε το προφίλ
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr