Η Diva παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει αλλάξει ήδη 2 ιδιοκτήτες.. (Pitbull)

από Ζωφόρος Πολιτισμός-Περιβάλλον-Ζωοφιλία - 2 Jun 2017

banner-dog-765x100

Η ιστορία της

Η σοκολατένια Diva είναι μια καθαρόαιμη πιτ μπουλίτσα, 2 ετών, με μια ιστορία λίγο – πολύ συνηθισμένη.
Κάποιοι ζευγάρωσαν τα καθαρόαιμα σκυλιά τους και η Diva αποκτήθηκε από ένα νεαρό ζευγάρι όσο ήταν ακόμη κουταβάκι.  Καθώς μεγάλωνε, όπως είναι γνωστό μεγάλωναν και οι απαιτήσεις.. και η Diva κατέληξε σε ένα ”γνωστό”, όπου την εγκατέλειψε λίγο καιρό αργότερα.  Επέστρεψε στην πρώτη της οικογένεια αλλά η λύση ήταν να βγει στο δρόμο καθώς δεν υπήρχε πια χώρος για εκείνη..
Με συνοπτικές διαδικασίες η Diva ήρθε στα χέρια μας και αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε πανσιόν, όπου εκπαιδευτής έχει αναλάβει να της μάθει τις βασικές εντολές και υπακοή για να μπορεί να ζήσει αρμονικά μέσα σε σπίτι. Η Diva είναι ένα πλάσμα ιδιαίτερο, πολύ δοτική σαν χαρακτήρας, που δένεται πολύ με τους ανθρώπους που την φροντίζουν.

Η σοκολατένια Diva είναι μια καθαρόαιμη πιτ μπουλίτσα, 2 ετών, στειρωμένη. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας της, έχει αλλάξει ήδη 2 ιδιοκτήτες.. Το ζευγάρι που την είχε έπρεπε να την αποχωριστεί διότι οι ρυθμοί τους ήταν αρκετά δύσκολοι και δεν μπορούσαν να αφοσιωθούν όπως πρέπει. Ενώ ο επόμενος ιδιοκτήτης ….απλά εξαφανίστηκε…

Album και φωτογραφίες της Diva: https://goo.gl/KReXUw

Οι ιδιαιτερότητες της

Η Diva είναι ένα πλάσμα ιδιαίτερο, που έχει μεγαλώσει μέσα σε σπίτι και δένεται με τους ανθρώπους που την φροντίζουν. Είναι πολύ δοτική σαν χαρακτήρας και αρκετά χαδιάρα, ενώ τα πηγαίνει πολύ καλά με άλλους σκύλους. Η Diva έχει9 πολύ δύναμη. Χρειάζεται κάποιον που να μπορεί να την κουμαντάρει και να μπορεί να την χειριστεί με τον σωστό τρόπο.  Το ιδανικό για εκείνη θα ήταν να υιοθετηθεί από κάποιον που είναι γνώστης της ράτσας. Χρειάζεται ή σπίτι με κήπο για να μπορεί να τρέχει και να εκτονώνεται ή κάποιον που να της αφιερώνει τον απαραίτητο χρόνο για βόλτες.

Αναζητά έναν άνθρωπο που θα της δώσει αυτό που δεν είχε ποτέ.. αγάπη και αφοσίωση. Είναι εμβολιασμένη, στειρωμένη και απόλυτα υγιής. Για όποιον ενδιαφέρεται για την Diva, μπορεί να επικοινωνήσει στο:
6970258141. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, βιβλιάριο υγείας και microchip, το κόστος του οποίου επιβαρύνεται ο νέος κηδεμόνας.

Δείτε επίσης: Χαρίζεται κούκλος με πράσινα μάτια! (Pitbull)

Όροι και προυποθέσεις

Θα δοθεί με ότι ορίζει ο νόμος για τον νέο κηδεμόνα. Συμβόλαιο-υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας, βιβλιάριο υγείας και υποχρεωτική τοποθέτηση microchip σύμφωνα με το νόμο 4039/2012 (το κόστος για την τοποθέτηση microchip επιβαρύνει τον νέο κηδεμόνα).

Δείτε επίσης: Χαρίζεται 4 μηνών πίτ μπουλ (Pit Bull)


Επιπλέον παροχές και στήριξη

Επιπλέον, με κάθε υιοθεσία σκύλου από το Φιλοζωικό Σωματείο ΖΩΦΟΡΟΣ, θα έχετε ΔΩΡΕΑΝ τροφή για 6 μήνες μέσω του προγράμματος υπεύθυνης υιοθεσίας της PEDIGREE®.

Μεταφέρεται μέχρι Αθήνα εύκολα, μετά από επίσκεψη εθελοντή μας για συμβουλές και γνωριμία.

ZΩΦΟΡΟΣ – Διάταξη αναγνώρισης σωματείου 221/17.3.09

Για να ενημερωθείτε για την διαδικασία υιοθεσίας, δείτε εδώ:
http://on.fb.me/1HGIbYI

Δείτε επίσης: Χαρίζεται ημίαιμος Γερμανικός Ποιμενικός (German Shepherd)Όνομα Diva
Ηλικία 2 χρονών
Ράτσα Πιτμπουλ
Μέγεθος Μεγάλο
Κιλά -
Φύλο Θηλυκό
Φιλικό με άλλα ζώα Ναι
Φιλικό με τα παιδιά Ναι
Αδέσποτο Όχι
Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα Ζωφόρος Πολιτισμός-Περιβάλλον-Ζωοφιλία
Τηλέφωνο 6970258141
Email zophoros@yahoo.gr
Facebook Δείτε το προφίλ
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr