Χαρίζεται λευκό πίτ-μπουλ στη Θεσσαλονίκη (Pitbull)

από Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας - 13 Jun 2017

banner-dog-765x100

Μούτρο, γλυκός πιτμπουλάκος (pitbull) ψάχνει σπίτι

Αυτός είναι το Μούτρο και είναι ένα υγιέστατο και χαρούμενο πίτμπουλ 2 ετών. Εντοπίστηκε τρομερά αφυδατωμένος, σκελετωμένος και ταλαιπωρημένος από τη Ματίνα, φιλόζωη κοπέλα, να τρέχει πανικόβλητος στη μέση του δρόμου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Το σκυλάκι δεν έφερε το υποχρεωτικό από το νόμο μικροτσίπ και ο πρώην κηδεμόνας δε βρέθηκε ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Ρε μπαμπά, μήπως με ξέχασες;
Το Μούτρο έζησε την εγκατάλειψη, αλλά δεν έχασε την αγάπη του προς τους ανθρώπους. Δίνει φιλιά, σε κοιτάει στα μάτια και είναι χαδιάρης και απιστευτος αγαπούλης. Η Ματίνα χωρίς δισταγμό τον πήρε σπίτι της όπου έχει άλλα 3 ζωάκια, αλλά εκεί διαπίστωσε ότι ο σκυλάκος δεν τα πάει καλά με αυτά.

Η ζωή μετά την εγκατάλειψη

Μην έχοντας άλλη επιλογή, φρόντισε και εξασφάλισε μια θέση γι’αυτόν σε πανσιόν, όπου ο Μουτράκος καθημερινά εκπαιδεύεται και μαθαίνει καλούς τρόπους συμπεριφοράς. Ο σκυλάκος αυτή τη στιγμή είναι έτοιμος για να ζήσει με το δικό του άνθρωπο και τον αναζητά απεγνωσμένα. Γίνεται εύκολα και αμέσως μέλος της οικογένειας, είναι κατάλληλος για συντροφιά, αγάπη, βόλτες και για όλα μαζί ταυτόχρονα- όχι όμως για άλλα κατοικίδια. Επιζητά την αποκλειστικότητα με τον άνθρωπό του.

Δείτε επίσης: Η Diva παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει αλλάξει ήδη 2 ιδιοκτήτες.. (Pitbull)
Αν νομίζετε ότι είσαστε έτοιμοι να υιοθετήσετε αυτόν τον σκύλο που θα γίνει ο πιο πιστός σας φίλος και να του δώσετε όση αγάπη στερήθηκε μέχρι σήμερα, επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6978121020 (κα Αλεξάνδρα).
Εμβολιασμένος: ΝΑΙ // Στειρωμένος: ΟΧΙ, αλλά είναι προγραμματισμένη η στείρωσή του. // Ιδιαίτερες ανάγκες: ΟΧΙ // Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ // Αριθμός Microchip: 941000016301452
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες. Φιλοζωικό Σωματείο Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας -ΑΜ:33/2012 -Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός. Για να δείτε όλο το άλμπουμ του Μούτρου μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο: https://goo.gl/GOYSgM

Δείτε επίσης: Χαρίζεται κούκλος με πράσινα μάτια! (Pitbull)Όνομα Μούτρο
Ηλικία 2
Ράτσα Πίτ-Μπουλ
Μέγεθος Μεγάλο
Κιλά 20
Φύλο Αρσενικό
Φιλικό με άλλα ζώα Όχι
Φιλικό με τα παιδιά Ναι
Αδέσποτο Ναι
Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας
Τηλέφωνο 6978121020
Email adespotoiaggelies@gmail.com
Facebook Δείτε το προφίλ
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr