Χαρίζονται δύο μικρά σύριαν χάμστερ (Golden Syrian Hamster)

από Dionisia Maria Bouliari - 4 Jun 2017

banner-dog-765x100

Χαρίζονται 2 σύριαν χάμστερ. Είναι 9 μηνών, όχι πολύ μεγάλα, το ένα χρώματος καφετάκι και το άλλο άσπρομαυρο!Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με την Dionisia Maria Bouliari

Σχετικά με τα Σύριαν Χάμστερ

Είναι νυκτόβιο θηλαστικό, που θα πει πως προτιμά να αναπαύεται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ξυπνάει συνήθως νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα. Έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να δένεται με τον ιδιοκτήτη του. Τα μικρά αυτά θηλαστικά είναι αρκετά καθαρά ζώα, δεν προσβάλλονται από φυσικές αρρώστιες. Είναι όμως ευπαθή σε αρρώστιες των άλλων ζώων, των ανθρώπων ή ακόμα από άσχημες συνθήκες ζωής (π.χ ακαθάριστο κλουβί, βρόμικο νερό, λιγοστή άσκηση, κ.α). Έρευνες έχουν δείξει πως ένα χάμστερ έχει λιγότερες αρρώστιες από μια γάτα, ένα κανονικό ποντίκι υπονόμου η ακόμα από ένα σκύλο. Δεν μυρίζουν, ούτε κάνουν ακαθαρσίες έξω από το κλουβί. Χωρίς εκπαίδευση ένα χάμστερ μπορεί να βρει έναν συγκεκριμένο χώρο μέσα στο κλουβί του που θα αποφασίσει το ίδιο να είναι η λεγόμενη τουαλέτα. Τα χάμστερ μπορούν να τρέξουν μέχρι 10 χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια της νύκτας για αυτό μια ρόδα είναι απαραίτητη μέσα στο κλουβί.

Τα σύριαν χάμστερ ως κατοικίδια

Λέγεται πως είναι ο ιδανικός σύντροφος ενός παιδιού. Λόγω του μικρού του μεγέθους είναι εύκολα στη μεταφορά. Δεν θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα. Mε ένα μπολ με τροφή, ένα με νερό και ένα ήσυχο ευπρόσδεκτο περιβάλλον είναι ευχαριστημένα. Είναι φιλικά, καθαρά και τρυφερά πλάσματα. Επιπροσθέτως είναι και πολύ οικονομικά. Είναι ένας καλός σύντροφος, είναι αρκετά έξυπνο και πολύ ταλαντούχο. Αν το παρατηρήσετε το βράδυ θα δείτε πως έχει πολλή φαντασία και κάνει ακροβατικά. (el.wikipedia.org)

*Μη χρησιμοποιείτε το email, είναι εκεί μόνο για τυπικούς λόγους

Δείτε επίσης:

  1. Χαρίζονται κουνελάκια που βρέθηκαν εγκατελελημμένα
  2. Χαρίζoνται κουνελάκια που διασώθηκαν από σφαγή!


Όνομα Ψάχνουμε νονό/νονά
Ηλικία 9 μηνών
Ράτσα Σύριαν Χαμστερ
Μέγεθος Μικρό
Κιλά -
Φύλο Αρσενικό
Φιλικό με άλλα ζώα Ναι
Φιλικό με τα παιδιά Ναι
Αδέσποτο Ναι
Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα Dionisia Maria Bouliari
Τηλέφωνο 2310000000
Email Info@olapet.gr
Facebook Δείτε το προφίλ
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr