Χαρίζονται 3 μωρομπαλίτσες γατούλες δύο μηνών!

από Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας - 24 Jul 2017

banner-dog-765x100

Φιλοζωικό Σωματείο Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας
-ΑΜ:33/2012
-Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός

Μίγκελ (Γάτα Αιγαόυ – Aegean cat)

Ο Μιγκέλ είναι μια χνουδωτή μωρομπαλίτσα που παίζει ασταμάτητα, χουρχουρίζει από ευχαρίστηση και διεκδικεί με κάθε τρόπο τα χάδια μας και την αγκαλιά μας. Ο μικρούλης Μιγκέλ βρέθηκε και φιλοξενείται από φιλόζωη κοπέλα και τώρα αναζητά την δική του οικογένεια Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε και να αγαπήσετε αυτό το πλασματάκι μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 6978909323 (κα Μαρία)

Χρώμα: Χρυσό – Καφέ (στις φωτογραφίες)Εμβολιασμένος: ΝΑΙ // Στειρωμένος: ΟΧΙ // Ιδιαίτερες ανάγκες: ΟΧΙ // Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ // Αριθμός Microchip: 941000017140858 // ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Για να δείτε όλο το άλμπουμ του Μιγκέλ μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο: https://goo.gl/hjxVp9

Speedy (Γάτα Αιγαόυ – Aegean cat):

Η Speedy (Σπίντυ) είναι ένα θηλυκό γατάκι 9 μηνών. Σπιρτόζα, ζουζουνιάρα, ναζιάρια. Κινείται με χάρη,αναζητά τα χάδια και ανταποδίδει με πολλά γουργουρητά. Αναζητά μια οικογένεια, για να της κλέψει την καρδιά. Είναι φιλική με τα άλλα ζωάκια και θα δοθεί εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη. Όποιος θα ήθελε υιοθετήσει τη γλυκιά και χαριτωμένη Speedy, με την καρδούλα στη μυτούλα, μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6978909323 (κα Μαρία)

Χρώμα: Άσπρο – Γκρι (στις φωτογραφίες) // Εμβολιασμένη: ΝΑΙ // Στειρωμένη: ΝΑΙ // Ιδιαίτερες ανάγκες: ΟΧΙ // Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ // Αριθμός Microchip: 941000017190587 // ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Για να δείτε όλο το άλμπουμ της Speedy μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο: https://goo.gl/72rC9g

Σάμι (Κοινή Ευρωπαική – European Shorthair):

Η Σάμι η μικρούλα, είναι ένα θηλυκό γατάκι μόλις 2 μηνών. Είναι μια τρυφερή, γλυκιά χνουδομπαλίτσα. Απολαμβάνει τα χάδια, τα παιχνίδια και φυσικά τον ύπνο σε μαξιλαράκια και ζεστές αγκαλιές. Έχει αρχίσει να κάνει πατουσάκια και γουργουρίζει ευχαριστημένη. Όποιος ενδιαφέρεται να βάλει στη ζωή του αυτό το καλόκαρδο πλάσμα και να της δώσει όση αγάπη της αξίζει, μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6978909323 (κα Μαρία).

Γένος: Θηλυκό // Εμβολιασμένη: ΝΑΙ // Στειρωμένη: ΟΧΙ // Ιδιαίτερες ανάγκες: ΟΧΙ // Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ
Αριθμός Microchip: 941000017190647 // ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Για να δείτε όλο το άλμπουμ της Σάμι μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο: https://goo.gl/qMyTzWΌνομα Μιγκέλ
Ηλικία 2
Ράτσα Γάτα του Αιγαίου
Μέγεθος Μικρό
Κιλά 2
Φύλο Αρσενικό
Φιλικό με άλλα ζώα Ναι
Φιλικό με τα παιδιά Ναι
Αδέσποτο Ναι
Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας
Τηλέφωνο 6978909323
Email adespotoiaggelies@gmail.com
Facebook Δείτε το προφίλ
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr