Πασχαλινό Παζάρι (Ηράκλειο, Κρήτη)

banner-dog-765x100
Loading Events
  • This event has passed.
seirios-filozwiki-pasxalino-pazari-irakleio-olapet.gr

Πασχαλινό Παζάρι (Ηράκλειο, Κρήτη)

Η Φιλοζωική Ομάδα Σείριος και η ομάδα ΚοινΩφέλεια σας προσκαλούν στην Πασχαλινή Έκθεση τοπικών Χειροτεχνών (DIY), που θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Απριλίου, στην Πλατεία Δασκαλογιάννη. Ελάτε να θαυμάσετε τις δημιουργίες των εκθετών, να πάρετε τα πασχαλινά σας δωράκια και να ενισχύσετε το έργο της Φ.Ο.Σείριος. Σας περιμένουμε όλους και κερνάμε και ένα κρασάκι!

Επισκευτείτε τη σελίδα του event στο Facebook: https://goo.gl/3q09s3

Σχετικά με την Φιλοζωική ομάδα Σείριος:

Είμαστε μία νεοσύστατη ομάδα που αποτελείται απο εθελοντές φιλόζωους. Οι ανάγκες είναι άπειρες κι έτσι οποιαδήποτε βοήθεια είναι για εμάς και φυσικά για τα ζωάκια, πολύτιμη. Όλοι εμείς καθημερινά ταΐζουμε, φροντίζουμε, φιλοξενούμε, στειρώνουμε και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ένα καλό και ζεστό σπίτι για τα αδέσποτα της πόλης μας (επιδιώκοντας σοβαρές και υπεύθυνες υιοθεσίες)… Αν έχετε λοιπόν όρεξη, διάθεση και θέλετε και εσείς να αλλάξει κάτι στις τύχες αυτών των αθώων πλασμάτων, επικοινωνείστε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα για τον τρόπο που θα μπορούσατε να βοηθήσετε. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά !

Ο Σείριος είναι το λαμπρότερο αστέρι στον νυχτερινό ουρανό. Βρίσκεται στον αστερισμό του Μεγάλου Κυνός. Το όνομά του προέρχεται από το ελληνικό “σείριος” που σημαίνει “φωτεινός”. Η μυθολογία λέει ότι ο Σείριος ήταν ο σκύλος του Γίγαντα Ωρίωνα. Για εμάς ο Σείριος είναι αυτός που ενώνει όλους εμάς και μας δίνει την όρεξη και τη δύναμη να δημιουργήσουμε μία νέα φρέσκια Φωτεινή Φιλοζωική Ομάδα για τα αδέσποτα ζωάκια του Ηρακλείου και όχι μόνο! Ελπίζοντας σε μία καλύτερη ζωή για αυτά τα πλάσματα, ξεκινάμε και σας θέλουμε όλους μαζί…

 

Start

08/04/2017 @ 19:00

End

09/04/2017 @ 21:00

Cost

Free
Event Tags
, , , ,

Website

Location

Πλατεία Δασκαλογιάννη
Ηράκλειο, 71201 Greece

Organizers

ΚοινΩφέλεια
Φιλοζωική Ομάδα Σείριος Ηρακλείου

Share this Event

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr