Πασχαλινό Bazaar του ΣΠΑΖ (Αθήνα)

banner-dog-765x100
Loading Events
  • This event has passed.
pasxalino-bazaar-athens-spaz-olapet.gr

Πασχαλινό Bazaar του ΣΠΑΖ (Αθήνα)

Το Σαββατοκύριακο πριν την Παγκόσμια Ημέρα των Αδέσποτων Ζώων σας καλούμε όλους στο Πασχαλινό Παζάρι μας. Σάββατο 1η λοιπόν και Κυριακή 2 Απριλίου, από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα. Προσοχή! Μετακομίσαμε στη Γλυφάδα πλέον! Φέτος, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, τα αδέσποτα έχουν ανάγκη τη βοήθεια και την υποστήριξή μας.

Όπως πάντα οι πάγκοι θα είναι γεμάτοι με μοναδικές δημιουργίες που θα ετοιμάσουν οι καλεσμένοι χειροτέχνες μας, θα υπάρχουν λαμπάδες και Πασχαλινά είδη. Μπορείτε να ψωνίσετε για τα βαφτιστήρια σας, τα παιδιά σας, τα ανίψια σας και φυσικά για εσάς!

Θα υπάρχει το ιδιαίτερο τμήμα με τα ιδιαίτερα μεταχειρισμένα πράγματα, τα περισσότερα είδη, σαν καινούρια!Όσοι μας επισκέπτεστε τόσα χρόνια γνωρίζετε τον υπέροχο μπουφέ μας, την εποχή αυτή θα είναι γεμάτος από ότι νηστίσιμη λιχουδιά μπορείτε να φανταστείτε καθώς και τον καλύτερο καφέ της πόλης!

Τέλος, τα είδη ΣΠΑΖ. Μπλουζάκια, κούπες, βραχιόλια, ατζέντες και τους εθελοντές του ΣΠΑΖ έτοιμους να σας μιλήσουν για το έργο του ΣΠΑΖ.  Θα μπορέσετε να μάθετε ποιος είναι και τι κάνει καθώς και τι μπορείτε να κάνετε και εσείς για να βοηθήσετε τα αδέσποτα. Θα δείτε κάποια από τους σκύλους και τις γάτες μας που ψάχνουν σπίτι και θα δείτε πολλά δάκρυα χαράς όταν μας έρχονται ως επισκέπτες πλέον τα αγαπημένα μας υιοθετημένα.

Όλα τα έσοδα πάνε στα αδέσποτα και ότι χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε για πολλά χρόνια ακόμη!

Τρεις οι υπέροχοι καλεσμένοι μας χωρίς να έχει καμία σημάσια η σειρά
Γάτες Φλοίσβου
Penny Marathon
Furever friends

Start

01/04/2017 @ 10:00

End

02/04/2017 @ 18:00

Cost

Free
Event Tags
, , , ,

Website

Location

Διασχολικό Κέντρο Δήμου Γλυφάδας
Επαμεινώνδα 30,Γλυφάδα
Αθήνα, 16674 Greece

Website

http://www.glyfada.gr

Organizer

ΣΠΑΖ ( Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων ,SPAZ Greece)
Website:
https://www.facebook.com/SPAZGREECE/

Share this Event

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr