Πασχαλινό Bazaar για ”Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου”. (Αθήνα)

banner-dog-765x100
Loading Events
  • This event has passed.
pasxalino-bazaar-athens-ta-fantasmata-tou-aspropurgou-olapet.gr

Πασχαλινό Bazaar για ”Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου”. (Αθήνα)

Στα 5 χρόνια δράσης μας η βοήθεια σας είναι πέρα για πέρα πολύτιμη και συγκινητική. Σας καλούμε για άλλη μια φορά λοιπόν, να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια και τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά. Σας περιμένουμε όλους σε μια γιορτή αλληλεγγύης και αγάπης για τις αδέσποτες ψυχές του Ασπρόπυργου. Γιατί, ούτε Πάσχα χωρίς ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ γίνεται!!

Τόπος: LAB – Πλατεία Αβησσυνίας, απέναντι από το Loukoumi Bar & Loukoumi #10 (σταθμός Μετρό: Μοναστηράκι). Οι ώρες λειτουργίας θα είναι: Παρασκευή 31/3/17 από τις 17:00-23:00, και το Σαββατοκύριακο από τις 11:00- 23:00.

Σχετικά με τον διοργανωτή:

Η ομάδα “Τα φαντάσματα του Ασπροπύργου” δημιουργήθηκε μετά από έκκληση βοήθειας ανθρώπων που ζουν ή/και εργάζονται στην περιοχή για τα αδέσποτα ζώα τα οποία ζουν σε άθλια κατάσταση….
Οι άνθρωποι αυτοί, ταΐζουν καθημερινά τα δεκάδες ζώα.

Οι αυξημένες ανάγκες όμως, μιας και τα ζώα είναι πάρα πολλά και τα περισσότερα άρρωστα, έφεραν τους ανθρώπους αυτούς σε συναισθηματικό αλλά κυρίως οικονομικό αδιέξοδο…..έπειτα από έκκληση των ανθρώπων αυτών και με πρωτοβουλία της Μαρίας Γιανούλη, δημιουργήθηκε η ομάδα “Τα φαντάσματα του Ασπροπύργου” στο Facebook .

Από κει και μετά ξεκίνησε ένας αγώνας από εθελοντές φιλόζωους πολίτες για την σίτιση αλλά και την ανακούφιση των ταλαίπωρων αυτών ζώων που δεν επέλεξαν να είναι εκεί και να ζουν έτσι (κάποιος τα ‘’ΠΕΤΑΞΕ’’ εκεί…)

Start

31/03/2017 @ 14:00

End

02/04/2017 @ 23:00

Cost

Free
Event Tags
, , , ,

Location

LAB – Πλατεία Αβησσυνίας 10
Αθήνα, Μοναστηράκι 10555 Greece

Organizer

Τα φαντάσματα του Ασπρόπυργου
Email:
fantasmataaspropyrgou@yahoo.gr
Website:
https://www.facebook.com/Fantasmata.Aspropyrgou/

Share this Event

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr