Αναρωτιέστε πώς είναι να μεγαλώνουν τα παιδιά με ένα κατοικίδιο σκυλάκι; (video)

banner-dog-765x100

Όλοι μας έχουμε δει μικρά παιδιά να τρέχουν να πιάσουν περιστέρια σε μία πλατεία, να αγκαλιάζουν ένα σκυλάκι, να κρατούν σφιχτά ένα γατάκι, να παρατηρούν μία χελώνα σε ένα πάρκο. Τα παιδιά αγαπούν ιδιαιτέρως τα ζώα και παρότι έχουν εντελώς διαφορετικές γλώσσες, μεταξύ τους επικοινωνούν θαυμάσια.

Τα κίνητρα των παιδιών για την απόκτηση ενός κατοικίδιου είναι η συντροφιά στην καθημερινότητα και το παιχνίδι. Η συντροφιά του, θα οδηγήσει το παιδί σε σπουδαίες ανακαλύψεις και συνειδητοποιήσεις, ενώ η συμβίωση μαζί του θα το ωφελήσει, σε κοινωνικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Αναρωτιέστε πως είναι να μεγαλώνουν τα παιδιά με σκυλάκια; Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα πιο τρυφερά video με μικρά παιδάκια και τα φιλαράκια τους! Τα συμπεράσματα δικά σας.

Διαβάστε επίσης: Βοηθούν τα κατοικίδια στην ανάπτυξη των παιδιών;

banner-dog-765x100

1.Παιδιά και σκύλοι: Οι καλύτεροι φίλοι!

2. Το κορίτσι και το bulldog

Αυτό το bulldog είναι τόσο τυχερό που έχει για φίλη του αυτό το μικρό κορίτσι! Είναι αχώριστοι από την πρώτη μέρα. Παίζουν μαζί, μοιράζονται το φαγητό τους, μαθαίνουν πράγματα ο ένας στον άλλο! Μεγαλώνουν μαζί και γίνονται όλο ένα και καλύτεροι! Απολαύστε τους!

Διαβάστε επίσης: Τα οφέλη των χειροποίητων τροφών για το κατοικίδιο σας!

 

3. Reagan και Buddy, δύο αχώριστοι φίλοι!

Αυτοί οι 2 κάνουν τα πάντα μαζί!  Οι δυό τους είναι κολλητοί φίλοι! Παίζουν έξω από το σπίτι, κάνουν βόλτα με ποδήλατα, με τα πόδια, με το σκάφος! Κοιμούνται ατελείωτες ώρες και πάντα μαζί! Ο Reagan ξέρει ότι ο Buddy θα τον αγαπάει για πάντα! Απολαύστε το γλυκό βιντεάκι που απαθανατίζει στιγμές από την προσωπική ζωή των 2 φίλων!!

Διαβάστε επίσης: Τα πιο τρυφερά μουτράκια στο διαδίκτυο (video)

Διαβάστε επίσης: Είναι πιο πιθανό να πάθουν καρκίνο τα ζώα που ζουν με καπνιστές;

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr