Ποιο είναι το αγαπημένο σας κατοικίδιο; Σκύλος ή γάτα;;

banner-dog-765x100

cat-vs-dogs-olapet.gr

Αυτοί (Οι σκύλοι):

Δεν είναι τυχαίο που τον αποκαλούν τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου. Τα σκυλιά είναι φιλικά, αξιαγάπητα, έξυπνα, όμορφα και πάνω από όλα καλοί φύλακες. Πολλές φορές μπορεί να αποτελέσουν και καλύτερη παρέα από έναν άνθρωπο.

Τα σκυλιά χρειάζονται αρκετό χώρο ώστε να ζήσουν αρμονικά, ειδικά τα μεγαλόσωμα! Χρειάζεται υπομονή και αφοσίωση για να τα μεγαλώσεις. Ο ιδιοκτήτης τους πρέπει να έχει χρόνο για να τα βγάζει βόλτα, να τα εκπαιδεύει και να περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Αλλά και σε οικονομικό επίπεδο, ειδικά ένα μεγαλόσωμο σκυλί, έχει το κόστος του!

Δείτε επίσης: Σκύλος δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει αφού συνειδητοποιεί ότι έχει εγκαταλειφθεί στο καταφύγιο των ζώων!

Αυτές (Οι γάτες):

Οι γάτες είναι όμορφες, πανέξυπνες, χαδιάρες, ανεξάρτητες και με χαρακτήρα. Δεν χρειάζονται βόλτα και θα λέγαμε ούτε μεγάλο προσωπικό χώρο. Η ευθύνη για την ανατροφή μιας γάτας θα λέγαμε ότι είναι πολύ μικρότερη από αυτή ενώς σκύλου!

banner-dog-765x100

Δεν είναι εύκολο να τις εκπαιδεύσεις, καθώς δύσκολα θα σε ακούσουν. Έχουν τάσεις φυγής και αυτός είναι ο λόγος που πολύ συχνά γίνονται θύματα τροχαίων. Συνήθως δεν είναι κοινωνικές ή φιλικές προς τα άλλα κατοικίδια και για αυτό θέλουν προσοχή. Επίσης μια γάτα θέλει το χώρο της και τον χρόνο της!

Η μεγαλύτερη και πιο γλυκιά ψηφοφορία μόλις άρχισε!

Δείτε επίσης: Από αδέσποτη γατούλα.. νοσοκόμα σε κλινική! (Video)

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banners-pet-diy-100x600-olapet.gr
banner-adoption-100x600-deksi-banner-olapet.gr